Panier

Jacuzzi-spa's > Hot Spring

Mei actie e mail handtekening

Jouw voordeel

Bij aankoop van een HotSpring Spa * uit de Highlife collectie:

Met andere woorden, een cadeau van €2.194 incl. btw.

Bij aankoop van een HotSpring Spa * uit de Limelight collectie:

Met andere woorden, een cadeau van €1.692 incl. btw.

Bij aankoop van een HotSpring Spa * uit de HotSpot collectie:

Met andere woorden, een cadeau van €846 incl. btw.

Kwaliteit en comfort, te zien en te voelen

In elk van onze Gervi toonzalen kun je de prachtige Kettal ligbedden zelf ervaren. Je hebt de keuze tussen een elegant bruinachtig frame met beige zitting of een modern antraciet frame met donkergrijs textileen.

Deze Kettal meubels zijn bekend om hun duurzame kwaliteit en uniek design dankzij het dikke textileen met meerdere kleuren in één weving. Meubels van Kettal beloven niet alleen comfort maar ook een lange levensduur van wel tot 15 jaar. De luxe meubels zijn zeer licht zodat je ze makkelijk kan verplaatsen en zijn uitgerust met verstelbare rugsteunen voor optimaal gebruiksgemak. Bovendien zijn ze stapelbaar voor handige opberging.

Mei actie social media

Jouw buitenruimte, onze zorg

Van 1 mei tot 2 juni heb je de unieke kans om niet alleen een topkwaliteit HotSpring Spa in huis te halen, maar ook je buitenruimte te verrijken met luxe tuinmeubels van Kettal. Deze actie benadrukt onze visie op de perfecte harmonie tussen wellness en buitenleven. Dankzij het duurzame aluminium frame en het weerbestendige textileen van de Kettal meubels, is onderhoud eenvoudig en zijn de meubels bestand tegen alle weersinvloeden.

Duurzaamheid en design in harmonie

Deze tuinmeubels zijn speciaal ontworpen om naast je spa te schitteren, met materialen die bestand zijn tegen chloor en UV-stralen, en dus hun kwaliteit en elegantie jaar na jaar behouden. Grijp deze kans om met HotSpring Spa en Kettal jouw buitenruimte om te toveren tot een paradijs van rust en luxe. Bezoek één van onze filialen om deze zomer je tuin of terras onvergetelijk te maken!

Mei actie social media4

Laissez votre message ici

Active g13cf4e13b 1920

Ce site Web utilise des cookies pour vous garantir la meilleure expérience de navigation sur notre site Web. Meer info