Winkelmandje

Ergonomische rugsteun - laag model

Halu ergonomische rugsteun espen
Ergonomische rugsteun - laag model - espen

In de sauna gaan zitten is ook niet zo comfortabel. Daarom bieden wij twee soorten rugleuningen aan voor gebruik in de sauna. Deze kunnen zowel in de Finse sauna als in de infraroodsauna worden gebruikt. De basis van de rugleuning is om uw rug en hoofd te ondersteunen zonder dat u drukpunten voelt. De rugleuningen zijn ergonomisch ontworpen en vormen zich naar ieders rug, zodat het zorgt voor een ultieme ontspannende lichaamshouding in reguliere sauna of infrarood sauna.

Verkrijgbaar in een kleine versie speciaal voor je rug en een grotere versie met hoofdsteun inbegrepen, beide leverbaar in Espen hout of Red Cedar. De houten rugleuningen zijn de ultieme rugleuningen voor gebruik in de sauna. Steeds meer mensen kennen het bestaan ​​van onze producten en genieten van het comfort en de ergonomie. Alle houten materialen voldoen aan dezelfde hygiëne-eisen als traditionele saunabanken. Volgens veel mensen zijn deze rugleuningen de meest comfortabele ter wereld.

Kies hier de gewenste uitvoering.
€ 105 incl. btw

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info