Winkelmandje

Technogym Synchro Forma

Synchro forma hero 1
Technogym Synchro Forma

Elliptische trainers zijn een geweldig lage-impactalternatief voor gewoon lopen. Elliptische machines trainen het hele lichaam, zonder spieren of gewrichten te overbelasten. Technogym's Synchro Forma is geschikt voor thuisgebruik en waarborgt professionele training thuis op verschillende intensiteitsniveaus.

Synchro Forma is een crosstrainer voor eenvoudige en soepele bewegingen en cardio-oefeningen, beiden kunnen met elkaar worden gecombineerd.

Dankzij zijn dubbele handgreep kunnen het type en de intensiteit van de training worden afgewisseld. Met de centrale handgreep ligt de focus op training van het onderlichaam zoals de benen en bilspieren. De zijdelingse hendels ondersteunen beweging van het hele lichaam, de armen en de romp.

De crosstrainer combineert de ronde beweging van fietsen met de typische skibeweging. Training door middel van soepele en zachte bewegingen creëert een oneindige verscheidenheid aan oefeningen op verschillende intensiteitsniveaus.

TECHNOLOGIE
Met de geïntegreerde handsensoren of een compatibele borstband kan u moeiteloos uw hartslag op elk gewenst moment monitoren. Deze gegevens worden inzichtelijk gemaakt dankzij de Forma Training Link-technologie. Door deze optionele tool kunt u ook uw eigen apparaten aansluiten op het cardioassortiment van Forma Line. Het Constant Pulse Rate-systeem is het innovatieve Technogym-programma dat de snelheid en intensiteit van de Synchro Forma automatisch aanpast om uw hartslag constant te houden op de vooraf ingestelde waarde. Zo kunt u uw doelen veilig en effectief bereiken.

TRAININGSPROGRAMMA'S EN WORKOUT
Thuis trainen was nog nooit zo gemakkelijk als met de Synchro Forma-programma's; u kunt kiezen tussen tijd, afstand, calorieën en uzelf uitdagen met echte fitheidstests. Dankzij de iPad-ondersteuning kunt u genieten van een complete database aan programma's en uitleg bij uw workout. Het volstaat om de Forma Training App te downloaden. Of u kunt natuurlijk ook muziek beluisteren of een film bekijken tijdens uw training.

TECHNOGYM-PRODUCTEN
Ontdek meer over alle Technogym-producten op technogym.com, Personal line, door Antonio Citterio. Ontdek alles over de ultieme oplossing met een stijlvol design; De UNICA multigym, voor krachttraining bij u thuis; of ontdek het volledige Wellness Tools-assortiment, dat u altijd en overal fit houdt.

Technogym biedt zijn klanten een handige geplande leveringsservice. Levering en installatie zijn inbegrepen.

  • Afmeting: 194 x 69 x 176 cm (LxBxJ)
  • Gewicht: 145 kg
  • 18 ingestelde programma's
  • Max. gebruikersgewicht: 160 kg
  • 25 moeilijkheidsniveaus
€ 3.590 incl. btw

Bestanden

Vraag de brochure aan.

Brochure aanvraag

Vraag de technische fiche aan.

Technische fiche aanvraag

Bijhorende producten

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info