Winkelmandje

Airex turnmat Corona 200x100x1,5

Corona coronella 200
Airex turnmat Corona 200x100x1,5

De AIREX® Corona is al jaren onze meest populaire oefenmat en levert uitstekende eigenschappen. Het voldoet aan alle belangrijke punten die gezondheidswerkers verwachten van een perfecte oefenmat - de reden waarom de Corona de nr. 1 is geworden op het gebied van fysiotherapie en persoonlijke training.

Het biedt voldoende ruimte voor allerlei oefeningen en is zo comfortabel dat het de gebruiker motiveert om naar nieuwe hoogten te gaan.

Het draagcomfort, het huidgevoel en de hygiënische eigenschappen zijn eersteklas.

Kenmerken:

De AIREX® Corona trainingsmat wordt ook gebruikt in clubsporten, sportscholen, therapeutische faciliteiten, thuis en op kantoor. Deze mat is geschikt voor buitengebruik en kan zelfs in water worden gebruikt.

  • Ultiem comfort: isolerend, zacht, warm met uitstekende hoge dempingseigenschappen
  • Hoogste veiligheid: optimale rekbaarheid, platliggend, robuust, antislip met afgeronde hoeken
  • Voor binnen- en buitengebruik: weerbestendig
  • Levensduur
  • Hygiënisch: ontsmette behandeling en gemakkelijk schoon te maken
  • Schuimconstructie met gesloten cellen

Elke AIREX® Corona-mat is uit één stuk en voldoet aan de Medical Device Directive CE 93/42 EEC. Het heeft het AGR-keurmerk voor rugvriendelijke producten, dat is gecertificeerd en aanbevolen door de Association of German Back Schools eV

€ 160 incl. btw

Bijhorende producten

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info