Winkelmandje

Technogym Wellness bag

TG Wellnessbag wellnessbag wellnesstools mainfeature 01 1
Technogym Wellness bag

Trainen waar u maar wilt!

De Wellness Bag bevat vier types weerstandsbanden waarmee u stretching en krachtsoefeningen kunt doen om armen, bovenlichaam en benen sterker te maken. Met behulp van verschillende bandlengtes kunt u de weerstand en moeilijkheid instellen, evenals de intensiteit van de volledige training - zodat je gegarandeerd nooit buitensporig traint!

Handig - Waar u ook naartoe gaat, neem de Wellness Bag™ met u mee – hij weegt slechts 2,5 kg en kan gemakkelijk worden opgeborgen in een weekendtas of in andere soort bagage.

Wellness Pad - U kunt de Wellness Bag™ oprollen in het Wellness Pad – een praktische mat met oefeningen erop gedrukt. U kunt hem uitrollen op de vloer om gemakkelijk en in besloten sfeer te oefenen, waar u ook bent.

Een assortiment accessoires - Dankzij het brede aanbod van beschikbare opties zijn de weerstandsbanden en accessoires en het Wellness Pad gemakkelijk te gebruiken, geschikt voor iedereen en vooral goed voor het vergroten van uw kracht en flexibiliteit – dus kunt u doorgaan met trainen waar u ook naartoe gaat.

€ 295 incl. btw

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info