Winkelmandje

Technogym wellness ball

Fitness ball gallery 01 2
Technogym wellness ball diam 65 cm zwart

Met de Wellness Ball™ traint u alle spiergroepen op een veilige, comfortabele en uitdagende manier. Regelmatig trainen met de fitnessbal helpt u flexibeler te worden, meer evenwicht en coördinatie en een juiste houding te ontwikkelen.

Comfortabel en veilig trainen - Deze fitnessbal is gemaakt van zorgvuldig geselecteerde materialen die garant staan voor stabiliteit, houvast en een comfortabel en veilig trainingsoppervlak. De Wellness Ball™ is gecertificeerd, bestand tegen knappen en mocht de bal onverhoopt lek raken, loopt hij door een speciale technologie langzaam leeg. Het gebruikte pvc en vinyl zijn van topkwaliteit en geschikt voor recycling. Bovendien is de bal ftalaatvrij, latexvrij en voldoet aan alle Europese veiligheidsvoorschriften.

Stimuleert alle spieren - Het destabiliserende effect dat door de vorm van de bal wordt gecreëerd, zorgt dat alle spieren in u lichaam geactiveerd worden. Dit daagt uit om uw lichaam in balans te houden waardoor u uw evenwicht, houding, kracht en spierelasticiteit verbetert. De gym bal is verkrijgbaar in 55 en 65 cm afhankelijk van uw lengte kiest u het formaat. Met de Wellness Ball™ krijgt u een breed scala aan uitdagende oefeningen voor alle spiergroepen die iedereen thuis kan doen.

Kies hier de gewenste uitvoering.
€ 115 incl. btw

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info