Winkelmandje

Technogym Wellness ball for active sitting

Wellness ball active sitting hero 3 3
Technogym Wellness ball for active sitting-55 cm

Exclusief hoogwaardig design & comfort - De Wellness Ball™-Active Sitting is een kwalitatief hoogwaardig product dat een stijlvol accent toevoegt aan elk huis en kantoor, waarmee gebruikers in comfort kunnen werken of rusten terwijl zij hun rug en kernspieren trainen voor een betere houding en stabiliteit.

Hygiënische hoes - De hoes is vervaardigd uit een meerlaagse stof, met een voering en een ademend, antibacterieel materiaal met honingraatstructuur, dat gewoonlijk in hardloopschoenen wordt gebruikt. Hij kan in de wasmachine gewassen worden op 30 °C om het hoogste niveau van hygiëne te garanderen.

Dubbele dikte = grotere veiligheid - Het onderste deel van de bal is voor meer stabiliteit en veiligheid gemaakt van een materiaal met hoge dichtheid, waardoor de bal niet wegrolt. Voor de onderzijde is een speciaal ontwikkeld materiaal gebruikt om slippen te voorkomen (patent aangevraagd).

  • Bevordert stabilisering van de wervelkolom
  • Hoogwaardige materialen
  • Technische rits
€ 245 incl. btw

Bestanden

Vraag de brochure aan.

Brochure aanvraag

Vraag de technische fiche aan.

Technische fiche aanvraag

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info