Winkelmandje

Technogym Recline Forma

Recline forma hero 2
Technogym Recline Forma

Recline Forma is de ideale hometrainer/ligfiets speciaal voor actieve volwassenen met rugklachten of een beperkte mobiliteit. Deze fiets heeft een brede, lage opstap en een comfortabele zit. De Recline Forma biedt een veilige, gezonde en gerichte cardiotraining.

Recline Forma ondersteunt een veilige opwarming en een goede bescherming van de rug en bloeddoorstroming. De buikspieren worden in de zitpositie gestimuleerd dankzij de comfortabele zitting met de ergonomische rugleuning. De zitting is verstelbaar, afhankelijk van uw beenlengte. Met zijn moderne en functionele design is deze hometrainer een aanwinst voor elke thuisgym.

Eenvoudige en doeltreffende cardiotrainingen: Forma Line biedt met Recline Forma een hometrainer met handige, eigentijdse functies en een functioneel, fraai design. Geschikt voor zowel de professionele als de thuissporter die een matige, maar doeltreffende cardiovasculaire activiteit willen beoefenen.

Entertainment Support: Plaats uw tablet op het console en activeer het Entertainment Support. De comfortabele zitpositie garandeert een optimaal zicht op het scherm.

Het Constant Pulse Rate-systeem
(CPR) volgt uw hartslag, zichtbaar op het scherm, en de hometrainer past automatisch de snelheid en weerstand hierop aan. Dit biedt u een realtime, constante en effectieve cardiotraining. De handsensoren of borstband registreren uw hartslag zodat u altijd gezond en veilig traint.

Alle cardio-apparatuur van Technogym is ontworpen met dezelfde professionele biomechanica als de cardioapparaten die zijn ontwikkeld voor sportscholen en gebruikt worden door pro's. Dit betekent meer veiligheid, minder onderhoud en een kwaliteitsgarantie. Zo bent u verzekerd van een betrouwbare, gecontroleerde en optimale training waarmee uw fitnessdoelstelling gehaald kan worden.

  • Afmetingen: 160x60x129cm (LxBxH)
  • Max. gebruikersgewicht: 160 kg
  • Moeilijkheidsniveaus: 1 - 12
  • Gewicht toestel: 81 kg
€ 2.790 incl. btw

Bestanden

Vraag de brochure aan.

Brochure aanvraag

Bijhorende producten

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info