Cart

Xterra Recumbent bike SB2.5

SB25 Product Only
Xterra Recumbent bike SB2.5-Xterra Recumbent bike SB2.5

De Xterra Fitness SB2.5 ligfiets is ideaal voor gebruikers die gewicht willen verliezen of fit willen blijven. Dit toestel biedt u het comfort en de ondersteuning die u nodig hebt. De SB2.5 heeft een makkelijke instap en een goed gevoerde zit dat u veel steun zal geven.

De poly V-riem, samen met het 10 kg zware vliegwiel, zorgen voor een geruisloze rit. De 24 weerstandniveaus in combinatie met 24 programma's bieden een frisse en uitdagende training. Het dubbele LCD-scherm toont al uw relevante trainingsgegevens. Verder is het display voorzien van een luidspreker en via een AUX aansluiting kan u genieten van uw favoriete muziek tijdens de training.

  • De XTERRA ligfiets SB2.5 heeft een ergonomisch gevormde, verstelbare zit en een grote rugleuning die voor een natuurlijke zithouding zorgen.
  • Het 10 kg zware vliegwiel creëert een vloeiende beweging en vermindert de druk op uw knieën en heupen.
  • De XTERRA UB2.5 heeft een duurzaam stalen kader en is vervaardigd uit hoogwaardige onderdelen.
  • De 24 weerstandniveaus en 24 programma's bieden een frisse en uitdagende training.
  • Het dubbele LCD-scherm toont alle belangrijke trainingsgegevens terwijl u naar uw favoriete muziek kan luisteren via de ingebouwde audio-ingang en luidsprekers.
€ 545 incl. btw

Bestanden

Vraag de brochure aan

Brochure aanvraag

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info