Cart

Technogym Jog Forma

C Sjog step1
Technogym Jog Forma

Deze Jog Forma is een professionele loopband voor thuis. Het stevige frame en brede loopoppervlak maken deze loopband comfortabel, veilig en duurzaam met een lange levensduur. Olympische atleten maken niet voor niets al jaren gebruik van de cardio-apparaten uit de Forma-lijn.

Eenvoudige en doeltreffende cardio

De Jog Forma loopband combineert ergonomie, innovatieve, handige functies met een geweldig functioneel design. Wat resulteert in eenvoudige en doeltreffende hardlooptrainingen voor zowel de pro als de thuisgebruiker. Afvallen, conditie opbouwen en fitter worden? Uw fitnessdoelen halen wordt makkelijker met de Jog Forma.

Het innovatieve, matte display met QR-code maakt uw hardloopervaring intuitief. Kies eenvoudig uw training en vul aan met het toetsenbord. De LED-wijzerplaat helpt u de voortgang van uw prestaties te controleren tijdens uw hardlooptraining.

De interactieve hartslagmeting word geactiveerd zodra u de handpalmen op de handsensoren plaatst.

Dankzij de optionele Bluetooth Forma Training Link verbindt u uw mobiele apparaten met alle Forma-toestellen. Door de Forma Training App te downloaden, registreert u uw trainingsgegevens en heeft u direct toegang tot uw favoriete apps. De Forma Training Link wordt apart verkocht. (mobiele apparaten niet inbegrepen)

Het ergonomische display op dit cardio-apparaat is zo geplaatst dat u vrij zicht heeft en gemakkelijk te bedienen is vanuit alle trainingsposities. Met het numerieke toetsenbord stelt u snel en eenvoudig uw gewenste snelheide en hellingsgraad in.

Geniet van de bewegingsvrijheid dankzij het brede loopoppervlak. Loop veilig, comfortabel en duurzaam door de solide constructie van Jog Forma. Het Runner Detection System garandeert de veiligheid door automatisch de loopband te stoppen als er geen gebruiker gedetecteerd wordt.

Plaats uw smartphone of tablet op het console voor optimaal Entertainment Support. Geniet tijdens het hardlopen van uw persoonlijke apps (muziek, films, etc.) waartoe u via het haarscherpe HD-scherm direct toegang tot heeft. U kunt de loopband ook verbinden met het mywellness-platform. Zo houdt u tegelijkertijd uw trainigen en resultaten bij.

Het Constant Pulse Rate (CPR) systeem volgt uw hartslag en past automatisch de snelheid, helling en weerstand aan om u een constante veilige, effectieve hardlooptraining te bieden. De handsensoren of de borstband registreert uw hartslag die u kunt volgen op het scherm.

Elk cardio-apparaat is ontworpen met eigenschappen en biomechanica die ook ontwikkeld zijn voor olympische atleten. Dit betekent meer veiligheid, minder onderhoud en de garantie dat u een kwaliteitsproduct heeft waarmee u uw trainingsdoelen haalt.

 • Afmetingen toestel: LxBxH 210 x 86 x 150 cm
 • Afmeting loopoppervlak: 151 x 52 cm
 • Gewicht toestel: 164 kg
 • Max. gewicht gebruiker: 180 kg
 • Snelheid: 0,4 - 18 km/u
 • Helling: 0 - 15 %
€ 6.290 incl. btw

Bestanden

Vraag de brochure aan

Brochure aanvraag

Bijhorende producten

Technogym Unica

Fitness

UNICA™ is een multifunctioneel krachtstation voor thuis met meer dan 25 spierversterkende oefeningen. Vervaardigd met dezelfde materialen als professioneel fitnessapparatuur. Een ware eyecatcher voor uw thuisgym met een elegant design. Op UNICA™ traint u alle spiergroepen. Maak kennis met het beste en meest volledige krachtstation van Technogym voor kracht, spierversterking en fitheid.

UNICA™: uniek en multifunctioneel UNICA™ is een multifunctioneel fitnessapparaat voor krachttraining bij u thuis. UNICA™ is ons meest uitgebreide krachtstation met een uniek ontwerp speciaal voor kleine ruimtes. Dit compacte krachttrainingsapparaat biedt u elke dag een volledige, effectieve lichaamstraining.

Voor wie is dit krachtstation? UNICA™ , voorzien van een gewichtenpakket van 5 - 90 kg, stelt u in staat om meer dan 25 oefeningen op minder dan 1,5 vierkante meter uit te voeren. Dit fitnesstoestel is past daarom in elke kamer. Dankzij het exclusieve hefboomsysteem is UNICA™ het ideale fitnessapparaat voor doelgerichte krachttrainingen, elke dag. Dit maakt het een perfect krachtstation voor iedereen die fit en in shape wil worden én blijven; beginners, gevorderden en topatleten. Voor spierversterkende oefeningen, rauwe krachttrainingen en gewichtsbeheersing. Enkele voorbeelden van oefeningen:

 • Borst: Bench Press en Butterfly.
 • Rug: Front en Back Lat Pulldown.
 • Armen: Tricep pushdown, triceps extension en biceps curl.
 • Benen: Leg extension en Leg curl.
 • Buik: Ab crunch en Cable crunch twist.
 • Schouders: Cable upright row en Cable front raise.

Met fitnessaccessoires voor een complete workoutDe UNICA™ wordt geleverd met diverse fitnessaccessoires: Wellness mat (voor stretchoefeningen), enkelriemen en stangen, weerstandsbanden en een onderhoudsset voor complete en optimale trainingen. Het krachtstation wordt geleverd met een wielset voor een gemakkelijke verplaatsing en een handleiding inclusief dvd om u te helpen met uw dagelijkse workouts.

Optimale krachttrainingTechnogym werkt al meer dan 30 jaar aan apparatuur voor krachttraining. De focus ligt hierbij op producten ontwerpen waarop u optimaal alle spiergroepen kunt trainen. Technogym biedt fitnessapparatuur voor bodybuilding met innovatief productassortiment op basis van baanbrekende technologie en visie over wellness.

Bekijk product
Unica hero 1
€ 5.490

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info