Winkelmandje

First Degree Neptune Challenge AR plus

Neptune Challenge AR Plus 04
Neptune Challenge AR plus

Niet alle producten zijn onmiddellijk leverbaar, contacteer ons voor meer info.

De Neptune Challenge AR is ontworpen om de intensieve thuissporter op het gebied van de roeien, de mogelijkheid te bieden om te trainen op een roeier met waterweerstand tegen een aantrekkelijke prijs!

Waterweerstand komt het dichts bij de weerstand die u op het water heeft. Deze roeitrainer maakt daarnaast gebruik van enkel duurzame onderdelen die als zeer comfortabel en stabiel worden ervaren.

Het gepatenteerde weerstand-systeem van de Neptune Challenge AR zorgt ervoor dat u het water in de tank niet meer aan hoeft te passen. Door een simpele draai aan de gele knop kunt u eenvoudig de weerstand aanpassen. Met het weerstand-systeem van de Neptune Challenge AR heeft u de meest natuurlijke roeibeweging die probleemloos zwaarder en lichter te verstellen is!

De ongeëvenaarde verhouding tussen prijs en kwaliteit zorgt ervoor dat de Neptune Challenge AR op de consumentenmarkt een zeer gewilde roeitrainer is. Deze fraaie roeitrainer geeft u de mogelijkheid om de kwaliteit van een professionele roeitrainer tegen een betaalbare prijs bij u in huis te hebben.

Deze roeitrainer is in zijn totaliteit rechtstaand op te bergen waardoor de benodigde ruimte slechts 51 cm x 53 cm bedraagt. Ook is de Neptune Challenge AR eenvoudig te verplaatsen door middel van de transportwielen.

Het overzichtelijke display van de Neptune Challenge AR toont uw getrainde tijd, het aantal slagen per minuut, uw calorieverbruik en het tempo dat u roeit op de roeitrainer.

Afmeting: 520 x 1990 mm

€ 899 incl. btw

Bestanden

Vraag de brochure aan.

Brochure aanvraag

Bijhorende producten

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info