Cart

Life IC2 Indoor Cycle

ICG Indoor Cycle IC2 Profile mr
Life IC2 Indoor Cycle

Beschikbaar vanaf begin april

De IC2 biedt een vereenvoudigde reeks functies met eersteklas materialen en vormgeving en beproefde technieken.

De poly-V-aandrijfriem heeft slechts beperkt onderhoud nodig, verbetert de traptechniek, maakt herstelmomenten mogelijk die minder op momentum zijn gebaseerd, zorgt ervoor dat de renner efficiënt en stil werkt.

Vliegwiel van 15 kg met gewicht aan de omtrek helpt elke sporter om een betere, gelijkmatige 360-graden traptechniek te ontwikkelen. Het soepele, gebalanceerde en aangename gevoel zorgt voor een doeltreffende en efficiënte training.

Fietsers kunnen ervoor kiezen om te trainen in gymschoenen of in speciale fietsschoenen voor SPD-pedalen.

De zadelpen en stuurstangen van hoogwaardig aluminium verminderen het gewicht van de bike, verhogen de duurzaamheid en maken het eenvoudiger voor de sporter om aanpassingen te maken.

Verbetert de prestaties en bevordert een langere levensduur van de fiets door het frame, de weerstand-assemblage en het vliegwiel te beschermen.

Specificaties:

 • Afmetingen (LxBxH): 120x53x110cm
 • Gewicht toestel: 48kg
 • Max. gebruikersgewicht: 130kg
 • Vliegwiel 15kg
 • Poly V Belt aandrijving
€ 1.245 incl. btw

Bestanden

Vraag de brochure aan

Brochure aanvraag

Bijhorende producten

Life IC5 Indoor Cycle

Fitness

Koppeling met Bluetooth, gegevensstreaming via ANT+, geavanceerde magnetische weerstand en een intuïtief lcd-scherm worden gecombineerd om een indrukwekkende en meeslepende beleving voor sporters te creëren, die ook de gegevensuitwisseling tussen toestellen en de Coach By Color-intensiteitsbegeleiding omvat.

Watt-rate-vermogensmeter: Toont een exacte meting in watt van de gebruikersinspanningen. Deze precisie wordt bereikt via een positioneringssensor die de weerstand meet die wordt toegepast op het magnetische remsysteem.

Het ingebouwde lcd-scherm kan op aanvraag worden geleverd met een achtergrondverlichtingsfunctie. Vijf aanraakgevoelige sensorknoppen staan borg voor een snelle en intuïtieve bediening. Een led-indicator boven het scherm geeft sporters de optie om Coach By Color toe te passen.

Onderhoudsvrije technologie biedt een substantieel weerstandsbereik. De verticale hendel geeft de gebruiker voelbare feedback en maakt snelle aanpassing mogelijk. De hendel bevindt zich direct onder de handgrepen en is dus gemakkelijk te bereiken vanuit alle rijposities.

De poly-V-aandrijfriem vergt slechts beperkt onderhoud, verbetert de traptechniek, maakt herstelmomenten mogelijk die minder op momentum zijn gebaseerd, zorgt ervoor dat de renner efficiënt kan trainen en werkt vrijwel geruisloos.

De Q-factor (de afstand tussen de voeten van een sporter wanneer deze met de voeten in de pedalen op de bike zit) is 155 mm, waardoor de IC5 comfortabel zit en meer aanvoelt als een echte racefiets. Het resultaat is extra comfort en efficiëntie bij elke pedaalslag.

De indoorbike kan op vier manieren worden aangepast (hoogte van het zadel, positie van het zadel, hoogte van de handgrepen, positie van de handgrepen) en zo perfect worden afgestemd op iedere fietser. Dankzij de in de handgrepen geïntegreerde technologie die de gebruiker assisteert, gaat het afstellen soepel en eenvoudig.

 • Max. gebruikersgewicht: 150kg
 • Gewicht: 51kg
 • Afmetingen: 132x52x120cm (LxBxH)
 • WattRate-computer met LCD Scherm
 • Bluetooth en ANT+ / compatibel met Zwift
 • Tandwielverhouding: 1:10
 • Q-factor: 155cm
Bekijk product
ICG Indoor Cycle IC5 Profile mr
€ 1.945

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info