Winkelmandje

Life IC7 Indoor Cycle (model 2022)

IC7 2021
Life IC7 Indoor Cycle (model 2022)

Een unieke, hoogwaardige indoorbike die een bekroond ontwerp, een aandrijving in twee fasen en een stimulerende digitale beleving combineert. Een extreem nauwkeurige WattRate-vermogensmeter, Coach By Color-intensiteitsbegeleiding en precieze magnetische weerstand met 100 niveaus maken van de IC7 een hypermoderne indoorbike.

Met een immense overbrengingsverhouding van 1:11 is deze aandrijving met 2 fasen, die is voorzien van de hybride Poly-V-tandriemtechnologie van ICG, in staat om extreem hoge koppelwaarden soepel over te brengen en om ongelooflijke vliegwielsnelheden te genereren.

De meest nauwkeurige vermogensmeter in de sector biedt een directe meettolerantie van +/- 1%. Fotocellen meten rechtstreeks de torsie van de trapas en hoeven nooit opnieuw te worden afgesteld.

Een helder, door de sporter zelf aangedreven, geïntegreerd TFT-scherm en een led aan de voorzijde. Op dit gepatenteerde scherm wordt de trainingsintensiteit weergegeven voor zowel de gebruiker als de trainer. De computer kan trainingsgegevens doorsturen naar externe apparaten via Bluetooth en ANT+. Compatibel met Zwift (niet met Garmin)

Met de 300 graden-draaiknop kan de weerstand worden verhoogd in 100 stappen (klikken). Het weerstandsniveau wordt als een percentage van 0 tot 100 op het TFT-scherm van de WattRate-computer weergegeven en kan in een handomdraai worden aangepast door de gebruiker.

Er zijn geen accu's nodig. De compacte generator aan het vliegwiel legt de door de sporter geleverde energie vast om een ingebouwde lithium-polymeeraccu op te laden.

De indoorbike kan op vier manieren worden aangepast (hoogte van het zadel, positie van het zadel, hoogte van de handgrepen, positie van de handgrepen) en zo perfect worden afgestemd op iedere fietser. De handgrepen en het zadel zijn uitgerust met een ingebouwde technologie die de gebruiker assisteert en zo zorgt dat de indoorbike eenvoudig en soepel kan worden afgesteld.

Brede handgrepen van het triatlonstuur van zacht pvc bieden perfecte ondersteuning.

  • Max. gebruikersgewicht: 150kg
  • Gewicht toestel: 54kg
  • Afmeting: 132x52x102cm (LxBxH)
  • Verbindingstechnologie: Bluetooth & ANT+
  • Tandwiel verhouding: 1:11
  • compatibel met Polar (niet met Garmin)
€ 3.295 incl. btw

Bestanden

Vraag de brochure aan.

Brochure aanvraag

Bijhorende producten

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info