Winkelmandje
IC8
Life IC8 power trainer indoor fiets

IC8 power trainer indoor

Een indoor fiets die serieuze fietsers een hoog prestatieniveau biedt, en een uitdagende krachttrainer voor alle sporters. De IC8 voelt aan als een racefiets omdat hij is geïnspireerd door de beweging van zowel een racefiets als een triatlonfiets. De handgrepen bevatten bochten, remgrepen en tijdritsteunen. Dankzij de Q-factor van 155mm voelt de fiets aan als een echte racefiets. Het resultaat is toegevoegd comfort en verbeterde efficiëntie in elke pedaalslag. Het kettingaangedreven vrijwiel biedt volledige controle over de versnellingen en zorgt ervoor dat je kunt uitrusten zonder te trappen. Met een nauwkeuriger stroomgebruik, hoger wattage en betere prestatiegegevens dan welke andere indoor fiets ook, levert de IC8 superieure resultaten voor faciliteiten die fietsspecifieke coaching, intensieve intervaltraining en duurtraining bieden.

De WattRate® TFT Computer 2.0 is opnieuw ontworpen voor IC6, IC7 en IC8 Indoor fietsen. Het is een robuuste computer met intuïtieve navigatie voor sporters en een snelle verbinding. De computer heeft een helder, zelf aangedreven, volledig geïntegreerd TFT-scherm en een LED-display aan de voorkant, dat tegelijkertijd de individuele trainingsintensiteit voor de gebruiker en de trainer weergeeft.

  • LxBxH 144 x 52 x 103 cm
  • Gewicht toestel 54 kg
  • Max. gebruikersgewicht 150 kg

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info