Winkelmandje

Infrarood op maat

Bij Glow Wellness kan je terecht voor maatwerk! Van idee tot werkelijkheid, tot in het kleinste detail maken wij het verschil dank zij onze vakmensen! Een infraroodcabine of infraroodsauna kan in diverse stijlen worden uitgevoerd:

1. Infrarood straler als inbouwmodel in een wand.

C Oostduinkerke

Genieten van de geneugten van infrarood kan heel eenvoudig door de een inbouwmodel in een wand te gaan verwerken. Zo kan je in jouw badkamer of logeerkamer of waar dan ook in huis al met +/- 80 cm wandruimte een infraroodstraler voorzien.

2. Infraroodcabine op maat in verschillende uitvoeringen.

V Zillebeke 4

Toch voorkeur voor een afgesloten cocoon infrarood? Dan kijken we samen om een beschikbare ruimte af te werken volgens jouw wensen. We bieden hiervoor meerdere houtsoorten aan die we onderbrengen in verschillende uitvoeringen: comfort, design of karakter. Deze uitvoeringen komen ook terug in onze sauna's op maat. Neem gerust een kijkje op onze pagina realisaties voor een eerste impressie. Uiteraard ook altijd welkom in onze toonzaal. Hier staan meerdere modellen uit.

3. Infrarood-sauna: twee systemen in één!

G Oostduinkerke 10

Door het aansluiten van een traditionele saunakachel in de infraroodcabine, komen we tot een infraroodsauna. Zo kan je in de toekomst genieten van zowel de snelle werking van infrarood, als van een sauna waar je eens helemaal kan uitzweten. Laat je adviseren wat mogelijk is bij jouw thuis.

Laat je inspireren

REAL HAMAM Mahieu Warneton 6

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info