Winkelmandje

foldaway

Coversysteem Foldaway
foldaway

Foldaway is een volledig automatische liftsysteem. Het gepatenteerde systeem beweegt de cover met één druk op de knop volledig uit het zicht en zorgt voor een 360° panorama.

Voor het eerst is het dus mogelijk om de cover volledig te integreren in uw jacuzzi architectuur. Ontspan en geniet van uw spa, zonder storing van een cover in uw zicht.

Ultra lichtgewicht carbon, duurzame aluminium en gehard roestvrij staal resulteren in een duurzaam ontwerp dat design en functionaliteit combineert voor uw cover. Deze high-end materialen zorgen ook een onderhoudsvrije spa-ervaring.

Het Foldaway cover-systeem wordt geleverd met een optionele infrarood afstandsbediening voor maximaal comfort.

Het mechanisme werkt stil en is onderhoudsvrij. Met een zeer laag energieverbruik en intelligente systemen voor uw veiligheid is het een perfect premium accessoire voor de cover van uw jacuzzi. Binnen ca. 30 seconden is het hele proces voltooid en is de cover in zijn 'parkeerpositie'.

Foldaway houdt de cover veilig en geborgen in elke positie. Uw cover wordt beschermd tegen onbedoelde beweging door wind of manipulatie door kinderen. Elke obstructie in de bewegingsbaan van Foldaway terwijl deze in actie is, schakelt het systeem automatisch uit.

€ 4.950 incl. btw

Bijhorende producten

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info