Winkelmandje

iPuffy

I Puffy 6
iPuffy

Klaar voor een korte pauze? Pak uw draadloze iPuffy-massagekussen en trakteer uzelf op een weldadige massage waar en wanneer u maar wilt.
Op de bank, aan uw bureau, op het balkon, onderweg - uw flexibele massagetoestel vergezelt u gewoon overal.

Doeltreffende massage

Geniet van de rustgevende Shiatsu kneedmassage door de 4 massagekoppen met afwisselende rotatie, en kies tussen de 2D en 3D massagefunctie. U kunt zich volledig ontspannen omdat u nergens aan hoeft te denken: een timer beperkt de aanbevolen inwerktijd automatisch tot 20 minuten.

Klein, sterk en roze of grijs

Het eenvoudige, moderne ontwerp van de iPuffy past perfect in uw levensstijl en woonstijl. Voor heerlijke momenten van ontspanning is het massagekussen gemaakt van aangename, natuurlijke materialen met katoen.
Het massagekussen past zich flexibel aan uw individuele gevoel en uw lichaam aan. Of u nu pijn heeft in de lendenstreek of in de nek, de iPuffy wikkelt zich zachtjes om u heen. En met de uitschakelbare warmtefunctie ervaart u een nog diepere ontspanning en versoepeling van de spieren.

Aantrekkelijke rondingen

De zachte kromming maakt de iPuffy bijzonder aaibaar - of u nu zittend of liggend van uw massage geniet. Dankzij de ergonomische vorm vindt u altijd de juiste massagepositie om zelfs hardnekkige spanningen en verhardingen te verlichten.

Specificaties iPuffy massagekussen

  • Grijs of lichtroze katoenen stof
  • Timerfunctie 20 minuten
  • Stroomvoorziening DC 12,6 V, 2 A
  • Batterijcapaciteit 1800 mAh
  • Productafmetingen L 46 cm × B 25 cm × H 12,5 cm
  • Gewicht 2,2 kg
  • Accessoires: netadapter, oplaadkabel
€ 149 incl. btw

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info