Winkelmandje
Qu Zy 1
Quzy

Shiatsu massage om mee te nemen

Je eigen persoonlijke masseur, je eigen vrijheid. Want QuZy is draadloos en dus overal te gebruiken. Of het nu thuis is, op kantoor, in het park of waar je maar wilt. Het flexibele meeneem massageapparaat zorgt voor een oase van rust en ontspanning.

Achtvoudige dieptewerking

QuZy verlicht spanning en verharding in het hele lichaam en bevrijdt u van vervelende pijn. De 8 roterende massagekoppen maken de spieren los, bevorderen de bloedcirculatie en verlichten ongemakken, specifiek op de getroffen gebieden.

Individueel verwenprogramma

Met de armlussen kunt u het massageapparaat op zijn plaats houden en de intensiteit aanpassen aan uw persoonlijke gevoel door handmatig te trekken. De snelheid van de rotatie kan ook in drie fasen worden geregeld. De omschakelbare warmtefunctie zorgt voor een nog diepere ontspanning en versoepeling van de spieren en versterkt de positieve effecten.

Doeltreffende massage

Geniet volledig ontspannen van de rustgevende Shiatsu kneedmassage door de 8 massagekoppen met afwisselende rotatie. U hoeft nergens aan te denken, want een timer beperkt de aanbevolen inwerktijd automatisch tot 15 minuten.

Veelzijdig gebruik

Bevrijd jezelf van spanning, stijfheid en spierongemakken. Geniet van de effectieve massage met QuZy precies daar waar u ongemak voelt. Of het nu gaat om de nek of de schouders, de lenden, de billen of de buik, de dijen en tenslotte de voeten, met QuZy bestrijkt u bijna alle lichaamsregio's.

Tot in het kleinste detail voor de moderne levensstijl

Ervaar het hoge niveau van comfort met draadloos ontwerp, lange armlussen en een ergonomisch gevormd massagekussen. De verborgen bedieningselementen zijn ton sur ton geborduurd, en een knuffelige, gevoerde katoenen hoes zorgt voor een bijzonder natuurlijke wellness-ervaring. Dankzij het robuuste, ademende netweefsel kunnen de massage- en warmtefunctie zich optimaal ontplooien.

Specificaties QuZy massagekussen

  • Lichtgrijs katoen
  • Timerfunctie 15 minuten
  • Stroomvoorziening AC 220 V 50/60 Hz
  • Batterijcapaciteit 2200 mAh
  • Productafmetingen L 146 cm × B 16 cm × H 17 cm
  • Gewicht 1,7 kg
  • Accessoires: netadapter, oplaadkabel
€ 149 incl. btw

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info