Cart

Plan nu je staycation voor 2021...

5 redenen waarom nu bestellen de beste keuze is!

Hoewel het aanlokkelijk lijkt om je aankoop uit te stellen tot volgend jaar, is dit absoluut niet aan te raden. Wij lijsten voor jou de 5 redenen op waarom je nu best al start met de voorbereiding van jouw staycation in 2021.

  1. Bestel je jouw jacuzzi nog dit jaar (dus voor 31/12/2020), dan worden de 2020 prijzen nog gehanteerd. Zelfs wanneer jouw jacuzzi pas in het voorjaar van 2021 geplaatst wordt. Voordeel gegarandeerd dus!
  2. Sinds de Corona crisis is de vraag naar onze jacuzzi’s exponentieel gestegen. Hierdoor lopen de leveringstermijn op tot maanden. Het ziet er bovendien niet naar uit dat ze op korte termijn terug zullen inkrimpen. Droom je dus van een echte HotSpring Spa, wacht dan niet langer en reserveer nu jouw exemplaar! Hoe eerder jij je bestelling plaatst, hoe sneller je zal kunnen genieten van je spa.
  3. In het gamma van HotSpring zijn er meer dan 30 verschillende modellen en kleurencombinaties. Wil jij uit dit XL aanbod jouw uniek spa-model kiezen in de gedroomde kleuren voor jouw terras? Bestel dan nu en jouw spa wordt op bestelling voor jou gemaakt tegen het voorjaar van 2021. Wacht je daarentegen tot volgend jaar, dan zal je keuze wellicht beperkter zijn.
  4. Maakt de plaatsing van een spa deel uit van de herinrichting van jouw tuin of terras? Dan heb je er nog meer voordeel bij om ons als wellness partner vanaf het prille begin bij je outdoor project te betrekken. Met ons +25 jaar expertise zorgen voor een naadloze integratie van de spa in het nieuwe ontwerp van je tuin.
  5. Tenslotte, wij begrijpen dat deze lange termijnen voor jou als klant ongezien zijn. Daarom willen wij het “wachten” voor jou verzachten… Maak een afspraak en we lichten jou graag de mogelijkheden verder toe.

Bekijk ons aanbod jacuzzi's van Hot Spring Spa.

Hot Spring Highlife 2019 Vanguard Alpine White Teak Lifestyle Night Couple

Bezoek onze toonzaal.

Glow Kortrijk voorgevel inrit parking

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info