Winkelmandje

FAQ Technogym App Live

In welke talen is Techogym App beschikbaar?

Italiaans, Engels, Spaans, Frans en Duits (met uitzondering van Technogym Sessions. Dit zijn on-demand-workouts onder leiding van onze internationale trainers. Alleen beschikbaar in het Engels).

Kan ik andere apparaten en apps verbinden?

Ja, je kunt apps zoals Strava, Garmin, Fitbit, Apple Health, Google Fit, Samsung Health en apparaten zoals hartslagborstbanden met Bluetooth LE-ondersteuning koppelen. En je kunt je Apple Watch aansluiten om je training te beheren en je hartslag rechtstreeks vanaf je pols te controleren.

Kan ik het scherm van mijn apparaat spiegelen op mijn tv?

Ja, met Technogym App kun je je trainingen direct op je tv afspelen. Als je een training start, klik je op 'Screen Mirroring' in de linker benedenhoek en volg je de instructies. Compatibele apparaten: Apple AirPlay2, Samsung Smart View, Chromecast vanaf Android-apparaten (Google Home).

Wat is het verschil tussen het Precision Program en het Signature Program?

Het Precision Program is een trainingsprogramma op maat, gecreëerd door Technogym Coach. Het past zich aan aan je behoeften, capaciteiten, de apparatuur die je tot je beschikking hebt en je vooruitgang. Zo haal je de beste resultaten in de kortst mogelijke tijd. De Signature-programma's zijn daarentegen beschikbaar in de sectie Programma's en bevatten trainingsplannen van professionele trainers voor hardlopen, tennis, skiën en golf.

Hoe kan ik mijn Precisieprogramma wijzigen?

Om je programma te wijzigen, ga je naar de Coach-tab en tik je op het potlood naast het actieve programma voor de week. Scrol omlaag op de pagina, tik op de button ‘Programmadetails’ en selecteer onderaan de pagina ‘Nieuw programma maken’.

Hoe kan ik mijn wekelijkse trainingsplan reorganiseren?

Als je je dagelijkse training niet op de vooraf bepaalde dag kunt doen en je die training over, dan vraagt de Technogym Coach je automatisch om die de volgende dag te doen. Het is dus niet nodig om het zelf te herprogrammeren. Wil je de wekelijkse trainingen reorganiseren? Ga dan naar de Coach-tab en tik op het potlood naast het actieve programma voor de huidige week en tik vervolgens op ‘Change’ naast ‘Your week’. Kies de dagen waarop je wilt trainen en klik dan op ‘Save’. De wijzigingen die je aanbrengt, zijn vanaf de volgende week van kracht. Dus niet de huidige week.

Wat krijg ik bij mijn Technogym Plus-abonnement?

Je krijgt toegang tot de Technogym Sessions. Je geniet van een meeslepende trainingservaring met de beste trainers. Zij begeleiden en motiveren je stap voor stap met hun positieve energie: - Sessions in je Precision-programma: het aangepaste trainingsprogramma van Technogym Coach biedt elke dag een andere Session. - 1000+ Sessions direct tot je beschikking, met elke week nieuwe Sessions: video's over yoga, boksen, HIIT, hardlopen en krachttraining en nog veel meer. Het Technogym Plus-abonnement kost € 8,99 p/m of € 89,99 p/j (beste aanbieding: € 7,50 p/m).

Is er een gratis proefperiode?

Ja, een gratis proefperiode van 1 maand is inbegrepen. En nog een extra gratis proefperiode van 1 maand bij de aankoop van geselecteerde Technogym-producten. Er worden nooit kosten in rekening gebracht tijdens je gratis proefperiode. Je kunt op elk moment annuleren.

Waar kan ik trainen met Technogym Plus?

Het abonnement is gekoppeld aan je Technogym ID. Je hebt dus toegang tot premium content in Technogym App en vanaf de aangesloten consoles op alle Technogym-apparatuur met de Live-versie.

Hoe kan ik mijn abonnement activeren?

Om je abonnement te activeren, open je de Technogym App, klik op het pictogram in de rechterbovenhoek van je profiel en selecteer ‘Subscriptions’. De gratis proefperiode begint direct.

Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

Je kunt je abonnement op elk moment opzeggen. Volg deze instructies: - Tik op het pictogram in de rechterbovenhoek van je profiel. - Tik op ‘Subscriptions’. - Tik op de 3 stipjes naast het abonnement dat je wilt opzeggen. - Kies ‘Cancel subscription’, dit leidt je naar de appstore van je apparaat - Klik daar op het abonnement dat je wilt opzeggen en volg verdere instructies. Nadat je je abonnement heb opgezegd, profiteer je nog van alle content in de periode waarvoor je hebt betaald.

Zijn mijn gegevens veilig in Technogym App?

Jouw privacy is een grondrecht en we doen er alles aan om het te beschermen. In overeenstemming met de AVG-richtlijnen is de Technogym App ontworpen om je gegevens te beschermen. Jouw informatie wordt alleen gebruikt om je een aangepaste trainingservaring te bieden. Jij houdt de volledige controle over je gegevens. Kies je ervoor die niet te delen, gebeurt er niets zonder jouw toestemming.

Ik heb al een Technogym Unlimited-abonnement voor Technogym Bike. Heb ik dan ook toegang tot de Sessions in Technogym App?

Ja, met het Technogym Unlimited-abonnement heb je ook toegang tot alle premium content van Technogym Plus.

TG LIVE

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info