Winkelmandje

Onze geschiedenis

1998

Overname van de firma Beauty Look gelegen te Heule door Luc Braet.
Hoofdactiviteit van Beauty Look voornamelijk verkoop en installatie van zonnebanken, daarnaast ook reeds beperkt aanbod van sauna’s, jacuzzi’s en fitnessapparatuur.

1999

Verhuis van Heule naar Desselgem, een ingerichte showroom van ruim 160 m2, in voormalige zaad- en graanfabriek BRAET.
Professioneel fitness klantenbestand wordt bewerkt alsook in mindere mate de particulieren.

2000

Aankoop van het actuele pand te Kortrijk aan de Gentpoort. Van 2001 tot 2003 meerdere renovatiewerken en vernieuwing aangebracht.

2003

Verhuis naar nieuwe showroom werd gerealiseerd. Focus op particuliere markt neemt toe waardoor wellness zoals jacuzzi en sauna groter belang kennen. Een uitbreiding van de showroom naar 400 m2 was een noodzakelijk gevolg mét privé parking voor het gemak van onze klanten.

2008

Gamma sauna’s & infrarood cabines breidt verder uit.

Renovatie brouwerij toren en uitbreiding showroom naar 800m2.

2010

Aankoop magazijn in de Vlaanderenkaai te Kortrijk biedt ons meer mogelijkheden naar opslag en productie.

Glow Kortrijk schrijnwerkerij en productie

2015

Opstart eigen productie en maatwerk van sauna’s, hamams en infra rood cabines. Personeelsbestand verdubbelt: saunabouwers en binnenhuisarchitect versterken ons team.

2017

Naamsverandering, Beauty Look wordt GLOW (Glow Wellness nv).

2019

Erkenning van het HIB label: Handmade in Belgium

HIB 2018 Email Sign NL 100 Proc
HIB 2018 Logo

2019

Op digitaal vlak blijven we niet achter, sinds 11 oktober 2019 lanceerden we onze nieuwe website. Op die manier kunnen jullie ons nog beter bereiken, makkelijker producten bestellen of antwoorden op jullie vragen vinden. Deze vernieuwing neemt zeker niet weg dat jullie ook nog steeds welkom zijn bij ons in de toonzaal.

shop online

2020

2020... een jaar dat in de boeken zal komen als het jaar van Covid19.

Omwille van Covid19 is de vraag naar fitnesstoestellen en jacuzzi's dermate gestegen dat de leveringstermijnen wat langer uitlopen.

Samenwerking
Samenwerking

Samenwerken aan een project?

We merken dat de vraag naar wellness@home via diverse kanalen tot bij ons komt. Dat kan rechtstreeks door de bouwheer, maar evenwel via architect, interieurarchitect, tuinarchitect, zwembadbouwer. Ook als professional kan je rekenen op de kennis en vele jaren ervaring van Glow Wellness voor de uitvoering van jouw wellness project.

Als partner staan we jou graag bij met deskundig advies en denken we actief mee bij de inrichting van het project. Idealiter worden we van bij de start betrokken zodat er in de plannen rekening kan worden gehouden met technische voorzieningen voor sauna, stoombaden, infraroodcabines of jacuzzi's.

Contacteer ons als jouw partner bij het uitbouwen van een uniek en perfect wellness project.

Vraag de samenwerking aan

Maatwerk troef

Glow Kortrijk toonzaal hottub wood

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info