Panier

Fitness - Roeien > Veelgestelde vragen over smartrow

Hoe zet ik de SmartRow aan?

Een slag van de riem activeert de SmartRow. Als u twee knipperende blauwe LED's ziet, begint de SmartRow naar een verbinding te zoeken. Als er binnen een minuut geen Bluetooth-verbinding wordt gedetecteerd, wordt het apparaat automatisch uitgeschakeld.

Wat geven de knipperende blauwe lampjes aan?

Blauwe lampjes geven aan dat de SmartRow naar een Bluetooth-verbinding zoekt. Open de SmartRow-app en druk op de Bluetooth-knop of ga naar "Instellingen" om een verbinding tot stand te brengen.

Wat geven de knipperende rode lampjes aan?

Rode lampjes betekenen dat de batterijen moeten worden vervangen. De SmartRow maakt gebruik van 3 AA-batterijen.

Moeten we een SmartRow-account aanmaken?

Door een account aan te maken op de SmartRow-applicatie en daarop in te loggen, worden al je sessies op de server opgeslagen en zijn ze tijdens je sessies altijd beschikbaar op verschillende roeiers of verschillende smartphones / tablets. Als je dat niet doet, gaan je trainingsgegevens verloren als je op een ander apparaat traint.

Moet de SmartRow worden gekalibreerd met de WaterRower?

Nee, u hoeft niets te kalibreren. De SmartRow kalibreert zichzelf en past zich daarbij automatisch aan veranderingen in spanrol, temperatuur en tijd aan.

Wat is Watt/kg en Watt/slag?

Dit zijn professionele fitnessindicatoren. Na een sessie deelt de SmartRow-app het gemiddelde vermogen door het gewicht dat u hebt ingevoerd in de "Profielinstellingen". Als je een hartslagmeter gebruikt, toont de app je de "Watt / beat", de verdeling van het gemiddelde vermogen en de gemiddelde hartslag.

Welke hartslagmeters zijn compatibel met de SmartRow?

De SmartRow-app is compatibel met de meeste Heartrate Bluetooth-banden op de markt. Zorg ervoor dat uw riem een gestandaardiseerd open bluetooth-protocol gebruikt. We raden aan om de Polar H7 te gebruiken (de riem is de meest nauwkeurige) of de Scosche RHYTHM + als je de voorkeur geeft aan een optische hartslagmeter.

Hoe kan ik mijn techniek verbeteren met de SmartRow?

Geef de sterktecurve op uw scherm weer om uw roeitechniek te verbeteren. Deze krachtcurve wordt onmiddellijk na elke slag van de riem uitgezet en toont je de kracht [in newton] versus de amplitude van de slag [in centimeters]. De oppervlakte onder de curve is gelijk aan de hoeveelheid werk [in joules]. Dit getal is erg handig omdat het u de hoeveelheid geproduceerde energie laat zien, ongeacht uw hartslag. Hoe meer werk, hoe efficiënter uw slag.

Welke batterijen moet ik gebruiken en hoeveel uur kan ik ermee roeien?

We raden 3 AA-alkalinebatterijen van 2600 mAh aan. Anderen zoals de 1.5Volt AA zijn voldoende, maar dit kan het aantal gebruiksuren verminderen. Met de meeste accu's kun je minimaal 50 uur roeien.

Welke Android-telefoons en / of -tablets kan ik gebruiken met de SmartRow-app?

U kunt de SmartRow-app gebruiken op alle iOS-apparaten en op Android-apparaten die zijn uitgerust met een Bluetooth LE-chip en waarop Android 6 (Marshmallow) of hoger is geïnstalleerd. Zorg ervoor dat u altijd de nieuwste Android-update gebruikt om te profiteren van updates en nieuwe functies in de app.

S1 2 kopie

Ce site Web utilise des cookies pour vous garantir la meilleure expérience de navigation sur notre site Web. Meer info