Winkelmandje

Technogym Cycle

TG Cycle 1
Technogym Cycle

Technogym Cycle is een hometrainer die is ontworpen met een brede zitting en lage instap. Kom makkelijk en gezond weer terug in vorm. Voor iedereen, jong en oud.

Makkelijk op en af:
Technogym Cycle is gemakkelijk op te stappen met zijn open-doorloopontwerp of lage instap.

Zó comfortabel dat je er niet meer vanaf wilt:
Met een extra breed oppervlak en zadelvulling met meerdere dichtheden, zit deze hometrainer het meest comfortabel in zijn klasse. Gemakkelijk verstelbaar via de achterste hendel terwijl je zit, zelfs halverwege de rit.

Alles onder controle:
Alle informatie die je nodig hebt om je voortgang bij te houden, wordt duidelijk weergegeven op de console. Te gebruiken met of zonder tablet.

Slechts 0,7 m²

Met een breedte van slechts 60 cm is Technogym Cycle een ruimtebesparende fiets met een compact ontwerp.

Extra stabiel
Technogym Cycle is stabiel en stevig. Ontworpen om maximaal 180 kg te dragen.

Technogym Live-App
Blijf gezond en gemotiveerd met gepersonaliseerde trainingen! Plaats je tablet op de console en begin met trainen. De Technogym Live-app is beschikbaar voor iPad- en Android tablets.

  • CPR TRAINING: je hartslag bepaalt de intensiteit.Terwijl je traint, bewaakt het CPR-systeem (Constant Pulse Rate) je hartslag en past automatisch de snelheid en weerstand aan. Voor een veilige en efficiënte training.
  • OUTDOOR: train overal ter wereld
    Laat je gedachte de vrije loop terwijl je door wereldwijde stadse en natuurlandschappen rijdt.
  • CUSTOM WORKOUT: gepersonaliseerde training. Bepaal een doelgerichte workout (tijd, afstand, calorieën) of selecteer één van de vele voorgeprogrammeerde workouts van pure cardio tot stevige HIIT sessies.
  • TECHNOGYM SESSIONS: kies je favoriete workout en de trainer begeleidt je en boost je motivatie.
  • TECHNOGYM ROUTINES: Kies je doel en volg de video-oefeningen terwijl Technogym Cycle automatisch de snelheid en weerstand aanpast. Voor een trainingssessie op maat.
  • TECHNOGYM MUZIEK-AFSPEELLIJSTEN: Fiets op de beat! Leg die extra kilometer af met de energie van de muziek. Kies je stemming en go with the flow.
  • Gesynchroniseerd met je Apple Watch: Installeer Technogym Live Connect op je Apple Watch om je hartslag- en trainingsgegevens te synchroniseren met Apple Health.


Meer over de LIVE app.

€ 2.490 incl. btw

Bestanden

Vraag de brochure aan.

Brochure aanvraag

Bijhorende producten

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info