Winkelmandje

Technogym Skillrun

Medium SKILLRUN Image 3
Skillrun

De allereerste loopband voor effectieve kracht- en cardiotraining met ingebouwde videogeleide routines en specifieke workouts voor atletische training.

De prestatieloopband

  • Snel rennen: met snelheden tot 30km/u
  • Intens klimmen en dalen: verloop van +25% tot -3%
  • 30% meer trainingsruimte: 22" brede riem
  • Onmiddellijke snelheids- en hellingsveranderingen: fast track controls
  • Skillrun is ontworpen voor prestatiegericht hardlopen.

Boost je explosieve kracht: sled training verhoogt de ervaring van echte slee duwen op gras. Het verbetert je sprint en acceleratie.

Verbeter je topsnelheid: parachute training geeft je het pure gevoel van buiten rennen met een parachute. De weerstand helpt je kracht en je maximale snelheid te verbeteren.

Maximaliseer je effectiviteit: Optimaliseer je techniek en efficiëntie op basis van de biofeedback-parameters op het scherm. De geavanceerde biofeedback beschikbaar op de Skillrun 7000-versie, analyseert ook de prestaties van je linker- en rechterbeen tijdens hardloopoefeningen en krachtoefeningen.

Schakel van cardio naar kracht: Slechts één tik om te schakelen van rennen, naar slee- en door naar parachutemodus. Switch tussen willekeurige snelheden en hellingen die je direct selecteert in de grid. Je bootcamps zijn vanaf nu sneller dan ooit.

€ 21.750 incl. btw

Bijhorende producten

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info