Winkelmandje

WaterRower Original eik

Waterrower eiche oak 2
WaterRower Original eik

De WaterRower Original of WaterRower Classic zijn vervaardigd met kwalitatieve materialen en garanderen topkwaliteit tot in het kleinste detail. De Original Serie is een dubbel-rail roeitoestel uit massief hout.

De watertank: regelt de weerstand van het roeien. Het weerstandsniveau is afhankelijk van de kracht en snelheid van de roeier. Hoe harder/sneller men roeit, hoe meer weerstand wordt genereert. Deze tank is leeg bij levering en kan makkelijk gevuld worden. Door middel van chloortabletjes kan je het water goed onderhouden. De diep blauwe kleurstof kan dan weer een andere look geven aan jouw roeitoestel.

Opbergen en verplaatsen: er is geen ander roeitoestel die zich zo makkelijk laat opbergen of verplaatsen als de WaterRower. De nauwelijks zichtbare wielen maken het mogelijk het toestel zonder moeite te verplaatsen. Met een eenvoudige lift-beweging plaats je het lichte gewicht zo rechtop wanneer het niet gebruikt wordt. Plaatsbesparend.

Ergonomische zit en optimale voetpositie: de zitting van het toestel beweegt vlotjes en zo goed als geruisloos over de dubbele rail. Voor langdurige training kan het extra zitkussen nog zorgen voor extra drukvermindering. De voeten worden in de juiste positie gehouden door de regelbare voetplankjes en met de handige riempjes. Dit zorgt voor een uitstekende krachtoverbrenging bij de roeibeweging.

  • Afmeting: 210 x 56 x 53 cm
  • Geleverd in 2 dozen
  • Eenvoudig en veilig zelf te monteren
€ 1.399 incl. btw

Bestanden

Vraag de brochure aan.

Brochure aanvraag

Bijhorende producten

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info