Winkelmandje

Technogym MyCycling

Mycycling hero
Technogym MyCycling

MyCycling is de innovatieve fietstrainer waarbij je gebruik maakt van jouw eigen fiets. Plaats je achterwiel in de MyCycling-fietstrainer en starten maar. Geniet van een real-time indoorfietstraining met aangepaste en on-demand-programma's. Meer functies van MyCycling:

Hartslagmeter
. Het gebruik van een hartslagmeter is cruciaal voor elke pro. Hiermee check je je conditie.
Vermogensmeters
. Het meten van vermogen is een betrouwbaar en objectief systeem voor prestatietrainingen. De basis in dit systeem is het verhogen van jouw drempelwaarde (Functional Threshold Power, FTP). Zo realiseer je een betere trainingsbelasting en controleer je jouw prestaties en vooruitgang.
T
NT™(Technogym Neuromuscular Training). Dit is een trainingsprogramma op basis van de meeste efficiënte trainingsmethoden voor wielrenners. De fietssessies duren tussen de 40 en 70 minuten waarin TNT de trapfrequentie en het vermogen continu varieert wat jouw techniek positief beïnvloedt.

  • Gewicht: 18kg
  • Afmetingen: 570 x 280 mm (gesloten) - 570 x 830 mm (open)
  • Maximaal vermogen: 2100 watt
  • Magnetische weerstand

TNT is de trainingsmethode van Technogym die ontwikkeld is door de beste fysiologen en trainers ter wereld, op basis van de meest efficiënte trainingsmethoden voor wielrenners.
Er wordt een trainingsplan opgesteld op basis van een test die de anaërobe drempel bepaalt. Dit plan is onderverdeeld in drie fasen: basis, ontwikkeling en verfijning, waarbij de trapsnelheid en krachtvariaties bedoeld zijn voor het verbeteren van de eigenschappen die garant staan voor een optimale prestatie op de weg.

MyCycling integreert met STRAVA®, GARMIN®, POLAR FLOW® en ZWIFT® om je op het goede spoor te houden ten opzichte van je doelen. Ontmoet uw vrienden in ZWIFT virtual reality-omgevingen, toon uw trainingen op STRAVA en importeer uw favoriete routes om ze indoor te berijden.

€ 1.850 incl. btw

Bestanden

Vraag de brochure aan.

Brochure aanvraag

Bijhorende producten

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info