Winkelmandje

Technogym MyCycling

Mycycling hero
Technogym MyCycling

Bent u klaar voor next level indoor fietsen? Maak kennis met MYCYCLING, het innovatieve product voor indoor realtime fietstraining. Met het TNT™ (Technogym Neuromuscular Training™) en het gepatenteerde systeem ervaart u een levensechte wegbeleving zodat u uw fietstechniek verbetert en optimaliseert. Fietssessies duren tussen de 40 en 70 minuten waarin TNT de trapfrequentie en -vermogen continu varieert wat uw techniek opmerkelijk positief beïnvloedt.

  • Gewicht: 18kg
  • Afmetingen: 570 x 280 mm (gesloten) - 570 x 830 mm (open)
  • Maximaal vermogen: 2100 watt
  • Magnetische weerstand

TNT is de trainingsmethode van Technogym die ontwikkeld is door de beste fysiologen en trainers ter wereld, op basis van de meest efficiënte trainingsmethoden voor wielrenners.
Er wordt een trainingsplan opgesteld op basis van een test die de anaërobe drempel bepaalt. Dit plan is onderverdeeld in drie fasen: basis, ontwikkeling en verfijning, waarbij de trapsnelheid en krachtvariaties bedoeld zijn voor het verbeteren van de eigenschappen die garant staan voor een optimale prestatie op de weg.

MyCycling integreert met STRAVA®, GARMIN®, POLAR FLOW® en ZWIFT® om je op het goede spoor te houden ten opzichte van je doelen. Ontmoet uw vrienden in ZWIFT virtual reality-omgevingen, toon uw trainingen op STRAVA en importeer uw favoriete routes om ze indoor te berijden.

€ 1.790 incl. btw

Bestanden

Vraag de brochure aan.

Brochure aanvraag

Vraag de technische fiche aan.

Technische fiche aanvraag

Bijhorende producten

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info