Winkelmandje

Hamam op maat

P Kortrijk 1

Het installeren van een hamam vraagt de nodige expertise.

Een eerste belangrijke factor is de keuze van de stoomgenerator en de juiste technieken. Deze zal er voor zorgen dat er een juiste hoeveelheid en dichtheid van stoom ontstaat voor een optimale wellness ervaring. Daarom kiezen wij bij Glow Wellness sinds jaar en dag voor de stoomgenerators van TyloHelo.

Gezien de hoge luchtvochtigheidsgraad, is een waterdichte isolatie essentieel. Hiervoor gebruiken wij enkel hoogwaardig isolerende materialen zodoende er geen condensproblemen ontstaan. Deze materialen worden bekleedt met een waterdichte cementlaag met bewapeningsnet.
De vloer, wanden en plafond worden verder afgewerkt met materialen zoals de traditionele mozaïeken of pleistertechnieken (tadelakt of mortex).

Verder kan je jouw hamam een personal touch geven door het kiezen voor aromatherapie, aangepaste verlichting (warm wit al dan niet in combinatie met RGB), verwarmde vloer/bank/wand, type zitbanken...

Laat je inspireren.

Laat ons weten hoe jij jouw droomhamam ziet en we contacteren je spoedig!

L V Deurle 1

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info