Winkelmandje

stoomgenerator Tylo Steam Home 3/6/9

Steam Home 369
Tylo Steam Home 3/6/9

De Steam Home 3/6/9 is Tylö’s nieuwste stoomgenerator voor thuisstoombaden. Het heeft enkele vernieuwende functies die uw stoomsessies nog comfortabeler maken en het tegelijk probleemloos laten verlopen:

  • een standby-modus
  • aromatherapie
  • een verbeterde bescherming tegen verstoppingen

Minder onderhoud

Het merk Tylö staat garant voor onberispelijke kwaliteit en aandacht voor detail. De stoomgeneratoren van Tylö zijn dan ook ontwikkeld om jarenlang probleemloos gebruik te garanderen zonder veel onderhoud. U kan hem zelfs afstellen naargelang de waterkwaliteit in de regio. Zo verlengt u de levensduur.

Energiebesparend

Scandinavisch design en efficiëntie gaan traditioneel hand in hand. Tylö streeft naar optimale efficiëntie bij de ontwikkeling van stoomgeneratoren. De standby-functie en de verdeelde output zorgen voor een energiebesparing van 30%. Wanneer het stoombad de gewenste temperatuur heeft bereikt, wordt de output verlaagd tot een energiezuinig niveau. De temperatuur blijft behouden met een lager energieverbruik.

Bedienen via computer of smartphone

Combineer de Steam Home-generator met het Elite-controlepaneel om de instellingen van je stoombad aan te passen. Via dit controlepaneel verbind je de generator probleemloos met je computer, tablet of smartphone. Je downloadt de Wellaccess-app en connecteert via wifi om de verbinding te maken.

Specificaties

Stoomproductie 3 kW (kg/u): 3,5
Stoomproductie 6 kW (kg/u): 8
Stoomproductie 9 kW (kg/u): 12

Afmeting in mm (LxBxH): 480 x 350 x 159
Geschikt bedieningspaneel: Elite Cloud-4G of Pure

Bestanden

Vraag de brochure aan.

Brochure aanvraag

Bijhorende producten

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info