Winkelmandje

Aqua Therm set

Infra World Infrasteam 750 set Infraworld Infrasteam Set
InfraSteam 750 set - Aqua Therm set

Aqua Therm set of ook wel Infrasteam 750 set

De zoutverdamper met een intensieve werking.
De basis van de Sole Thermo Pur set is een opzetstuk van roestvrijstaal dat op de ingebouwde verdamper van uw sauna wordt bevestigd. De damp die het verdampingssysteem doet ontstaan, komt via de koker, langs de keramische verdampnchaal in de cabine terecht. De waterdamp spoelt de grote zoutstenen in de keramische verdamperschaal voortdurend uit en verrijkt en verrijkt de lucht in de sauna met zout, mineralen en belangrijke sporenelementen. Hierdoor is het zoutgehalte van de lucht even hoog als aan de kust, wat een weldadige invloed op uw huid en luchtwegen heeft.

Deze set, met geïntegreerde bediening, bestaat uit een verdamper AquaTherm met Sole-Therme Pur zoutverdamper. Verdamperpot in het rood, 2 kg zoutstenen, houten latten voor wand- en hoekmontage.
Na-uitrusting voor in een bestaande infraroodcabine: contacteer ons voor advies.

Voor een duurzaam gebruik steeds het keramische potje met zout uit de cabine te nemen, deze uit te wassen en pas terug te plaatsten wanneer deze ook in gebruik wordt genomen.

Deze set kan u in elke sauna of infrarood sauna plaatsen mits een elektrische aansluiting van 16 Ampère, kabel 3 x 2,5 mm2.
Je vult de reservoir met water en start deze op. De stoom neemt doorheen de keramische pot de zouten op in de verdamping. Op deze stenen kun je eveneens nog droge kruiden voorzien.

€ 1.540 incl. btw

Bijhorende producten

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info