Winkelmandje

Design uitvoering

V H D Oostduinkerke 3
Design uitvoering

Elke houtsoort kan ingezet worden bij de design uitvoering. Een designsauna is zen en tijdloos. Een strak design, opgetrokken uit fineer panelen.

Duidelijke vormen en een eenvoudige elegantie zorgen voor een emotionele ontspanning. Horizontale of verticale lijnen alsook paneelvorm geven telkens een eigen karakter.

Bij deze uitvoering maakt men vaak gebruik van glaspartijen op de front van de sauna om zo de sauna beter zichtbaar te maken én om de sauna-sfeer nog beter te laten uitlopen in het interieur.

Het fineerhout dat we gebruiken bij de constructie van deze uitvoering is een geschikte samenstelling van een toplaag uit harde houtsoort zoals teak of lariks, speciaal gelijmd op een drager uit een zachte houtsoort.

Met deze uitvoering waren we in 2019 aanwezig op Architect@Work te Kortrijk. We presenteerden er een sauna met afwerking in Lariks geborsteld fineer.

Elke sauna op maat 'by Glow' wordt door onze eigen vakmensen ontworpen, nauwkeurig opgemeten, vervolgens vervaardigd in eigen schrijnwerkerij én uiteindelijk ook bij jouw thuis geplaatst en in werking gesteld. Vandaar ook onze erkenning Handmade In Belgium.

Een sauna op maat maak je des te meer eigen door jouw persoonlijke keuze op vlak van verlichting. Ook het soort saunakachel zal jouw sauna-ervaring bepalen, de opstelling van de banken en voorkeur van accessoires geven je sauna net dat tikkeltje meer. Voor al deze zaken laat u zich best vooraf adviseren.

Maak gerust een afspraak, al dan niet in gezelschap van (binnenhuis)architect en dan overlopen we elk belangrijk detail.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info