Winkelmandje

Karakter uitvoering

Karakter uitvoering
Karakter uitvoering

Het oude hout doet de uitvoering karakter alle eer aan.

Na 100 jaar dienst gedaan als gevelbekleding van schuren in Oostenrijk komen ze nu bij u thuis een warm en gezellig karakter uitstralen in uw sauna. Naast hun leeftijd hebben ook wind, regen en zon deze planken extra karakter & charme bijgebracht. Dit uniek concept brengt een onvergelijkbaar natuurlijke ziel in jouw sauna, de schoonheid van de natuur.

Eveneens brengen deze verouderde planken met hun specifieke kleur warmte en gezelligheid samen. De ideale sfeer voor jouw sauna moment. De planken worden vaak verticaal koud tegen elkaar geplaatst en voelen ondanks hun ruwe look héél aangenaam aan om tegenaan te leunen.

De saunabanken, vervaardigd uit Abachi hout, worden strak tegen elkaar geplaatst met een voeg van slechts enkele millimeters. De kleur van de Abachi is oorspronkelijke wit/geel van kleur, met een blackwash afwerking geef je de sauna een compleet andere look. Wie voorkeur geeft aan een zachte toets tussen beide kan thermo Espen hout kiezen als zitbank.

In welke combinatie dan ook, deze karakter sauna wordt heel vaak geïntegreerd in een moderne omgeving met elementen zoals beton en glas. Het accent van deze karaktervolle planken kan doorgetrokken worden op een wand aansluitend op de sauna.

Elke sauna op maat 'by Glow' wordt door onze eigen vakmensen ontworpen, nauwkeurig opgemeten, vervolgens vervaardigd in eigen schrijnwerkerij én uiteindelijk ook bij jouw thuis geplaatst en in werking gesteld. Vandaar ook onze erkenning Handmade In Belgium.

Een sauna op maat maak je des te meer eigen door jouw persoonlijke keuze op vlak van verlichting, het soort saunakachel, de opstelling van de banken en voorkeur van accessoires. Voor al deze zaken laat u zich best vooraf adviseren. Maak gerust een afspraak, al dan niet in gezelschap van (binnenhuis)architect en dan overlopen we elk belangrijk detail.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info