Winkelmandje
Waterworks voorkant schuin 2000x2000
The Waterworks

The Waterworks creëert orde en gezelligheid rond de wateraansluiting in de tuin of op het balkon. Waterworks bestaat uit een werkblad en een geperforeerde wand. Het werkblad heeft een opening waar de bijgeleverde emmer perfect in past. Hang je tuingereedschap eenvoudig op met de 3 meegeleverde S-haken. Gebruik Waterworks om vuile laarzen af te spoelen, vers fruit te wassen, eten op te bereiden of maak er een minibar van met de emmer als wijnkoeler!

The Waterworks, ontworpen door Floris Schoonderbeek, maakt van je buitenkraan een waterstation en buitenwasbak in één! De wandunit is weerbestendig dankzij de poedercoating en is verkrijgbaar in RAL 7033.


Een waterkraan is alles wat je nodig hebt.

De Waterworks past op elke standaard buitenkraan. Je kunt the Waterworks ophangen waar je maar wilt door hem met een standaard slang aan te sluiten op het kraanpunt. Een upgrade voor je bestaande buitenkraan!


Slimme oplossing, eenvoudig probleem.

Wie herkent het probleem niet van rommel rond de buitenkraan? Waterworks biedt ruimte om je tuinslang en (bijgeleverde) wateremmer op te bergen en opties om tuingereedschap te organiseren.


€ 379 incl. btw

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info