Winkelmandje

Fitness > Accessoires voor SlimBeam

Kabelmachine met universeel dubbel katrolsysteem, om aan 1 of 2 kanten te werken. Ideaal voor functionele training: vloeiendheid en amplitude van de beweging. Handgemaakt in Duitsland, de structuur is gemaakt van gelamineerd hout.

De SlimBeam garandeert alle voordelen van traditionele kabelmachines. Het strakke ontwerp past perfect in elk interieur: een hotel, een dokterspraktijk, een sportschool of een woning. De Slimbeam maakt indruk met zijn eenvoudige, compacte en elegante ontwerp. Voor de installatie en het gebruik van de machine is slechts 40 cm muurruimte nodig. Geniet van het ontwerp en de kwaliteit van het hout. Verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en houtsoorten om aan alle smaken te voldoen.

Slimbeam centrale trekstang

Centrale trekstang + montagemodule

Slimbeam centrale trekstang upgrade set

Met deze aluminium lange of korte stang voor de SlimBeam zal je nog meer kunnen variëren in oefeningen op het bovenlichaam.

Om deze trekstang te monteren heb je deze montagestukken nodig.

Slimbeam enkelband beige 2

De enkelbrace

Deze enkelband werd vervaardigd uit echt rundleer. Is verkrijgbaar in beige of zwarte uitvoering.

Slimbeam handgrepen notelaar

Handgrepen

Trekgreep met kogellager voor SlimBeam.
Massief houten handgrepen, in de verschillende houtsoorten beschikbaar.

Slimbeam details 3
Slimbeam bevestigingsmodule voor accessoires

Optrekstang + montagemodule

Extra optrekstang voor gebruik met de SlimBeam Workout Bench. Te bevestigen aan de SlimBeam montagemodule.
Hiermee kunt u SlimBeam-accessoires zoals de trainingsbank bevestigen. Stalen staafconstructie van 55 cm.
Massief houten handgreep, verkrijgbaar in de verschillende houtsoorten.

Transmissiekabel

De overbruggingsverhouding, is een spel van het aantal keer dat de kabel passeert in de interne katrollen.
Een overbrengingsverhouding van 3:1 komt bijvoorbeeld overeen met 3x heen en weer, wat betekent dat het gewicht bij uitgang overeenkomt met 1/3de van het geselecteerde gewicht. Deze kabel wordt standaard geïnstalleerd bij levering. Als alternatief kan de SlimBeam worden uitgerust met een 2:1 of zelfs 1:1 transmissiekabel, wat het werkelijke gewicht waarmee wordt getraind verhoogt.
Met de standaard 3:1 kabel, wordt de maximale belasting van 12,5 kg (bij enkel gebruik) of 25 kg (bij dubbel gebruik) verdeeld over 15 platen van elk 5 kg, wat een uiterst nauwkeurige en harmonieuze gewichtsverdeling biedt.

Slimbeam transmissiekabel
Monitor 3146 2

Monitorpakket voor tablet.

Het SlimBeam-monitorpakket is een afzonderlijk aan te schaffen accessoire. Het omvat:

Om de monitor te gebruiken hoeft u alleen maar uw tablet op de speciale houder te plaatsen, deze aan te sluiten op de sensor en vervolgens de SlimBeam applicatie te openen die u op uw tablet heeft gedownload (Applicatie te downloaden en alleen compatibel op Android). Nohrd heeft een applicatie ontwikkeld speciaal voor de SlimBeam, om uw sessies uit te voeren, naast het trainingsboekje. Alleen compatibel met Android. - Tablet niet inbegrepen.

Klik hier verder om deze te bestellen.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info