Winkelmandje

Fitness - WaterRower/Nohrd > Nohrd Apps My-NOHrD

WaterRower en NOHrD hebben nieuwe toepassingen ontwikkeld voor de WaterRower roeitrainer, de NOHrD Bike en de Sprintbok loopband en bieden zo elke gebruiker speciaal ontworpen oefeningen op de apparaten, met de mogelijkheid om complete en gepersonaliseerde fitnesssessies te creëren.

Meer dan 300 video-oefeningen speciaal ontworpen op WaterRower / NOHrD-apparaten voor het maken van uw fitnesssessies. Tags begeleiden u bij de selectie van oefeningen voor het maken van uw trainingssessies.

My-NOHrD.com is zowel voor de WaterRower als de NOHrD-gebruikers die trainingssessies delen en uitwisselen in een openbare bibliotheek die voor iedereen leesbaar is. Voer de sessies online uit of pas ze aan volgens uw doelstellingen.

Onbeperkte toegang tot alle trainingsvideo's en openbare trainingen die worden gedeeld door de My-NOHrD-community. 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.

Mooi, eenvoudige en gebruiksvriendelijke persoonlijke interface. Aangesloten op de verschillende WaterRower / NOHrD applicaties. My-NOHrD is compatibel met pc, Mac en tablet en is een volledig browsergebaseerde site.

Ga verder door uw persoonlijke professionele coach te vragen. We wijzen je een van onze professionele coaches toe die je tijdens de sessies zullen begeleiden, motiveren en opvolgen. Hij zal sessies opzetten die aangepast zijn aan uw behoeften, uw wensen en uw doelstellingen. (Betalende optie, alleen beschikbaar bij My-NOHrD Premium)

Nohrd Sport In Style

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info