Winkelmandje

Fitness - Roeien > Optie smartrow

SmartRow App - haal het maximum uit uw SmartRower

Logo Smartrow

Perfectioneer uw prestaties op de WaterRower met de SmartRow technologie. Het nieuwe accessoires voor uw sessie roeien met de WaterRower.
De WaterRower, uitgerust met de SmartRow is de meest nauwkeurige roeitrainer ter wereld. De geïntegreerde Smart-Row-technologie meet het vermogen en de amplitude van de slag vanaf de eerste centimeter voor een zeer nauwkeurige en diepgaande analyse tijdens elke sessie. Gegevens worden in realtime via Bluetooth naar de SmartRow-app verzonden en tijdens het roeien op uw smartphone of tablet weergegeven.

De SmartRow-applicatie wordt uitsluitend gebruikt met het SmartRow-accessoire en is beschikbaar op iOS en Adroid.

Gratis - Engelstalige applicatie beschikbaar op IO's en Android

Prestatie en vooruitgang

De app voor WaterRower-gebruikers die op zoek zijn naar prestaties!

SmartRow biedt sessies en oefeningen die kunnen worden uitgevoerd volgens het niveau van de gebruiker (beginner tot expert) en stelt de gebruiker ook in staat om zijn eigen sessie te creëren door een tijd, een af ​​te leggen afstand of intervallen (tijd of afstand) te definiëren.

Presteren en vooruitgang boeken : het scala aan gegevens dat wordt verstrekt, stelt iedereen in staat om hun voortgang in de loop van de tijd te volgen en te analyseren.

De sterkte van de applicatie: de realtime weergave van de vermogenscurve (van de slag) waarmee de gebruiker zichzelf live kan aanpassen / corrigeren en zo deze prestatiesessies kan verbeteren.

Een nieuwe digitale wereld voor WaterRower!

SmartRow biedt de mogelijkheid om deel te nemen aan een groot aantal online races en om gebruikers van hetzelfde niveau of hoger uit te dagen. U kunt ook privéraces maken of eraan deelnemen. En raadpleeg de wereldranglijst op verschillende afstanden en de plaats van uw prestatie.

Smartrow schermlafbeeldingen

Nauwkeurige monitoring van uw sessie: SmartRow verandert uw WaterRower in een precisie-ergometer door alle gegevens van uw sessies opnieuw te verzenden naar de applicatie! Kies de gegevens die u wilt weergeven.

Verbeter je techniek: Met de krachtcurve kunt u elke slag van de riem volgen, aanpassen en zo de beste beweging bereiken. Hierboven ziet u een voorbeeld van een perfecte curve. Hoe dichter je erbij komt, hoe effectiever je peddelslag is.

Uw persoonlijke coach: Meer dan 30 sessies* intervaltraining, ingedeeld naar moeilijkheidsgraad: beginner, gemiddeld en gevorderd. Creeer ook uw eigen sessies. (*binnenkort op Android)

Bekijk je voortgang: Met uw SmartRow-account worden alle gegevens van uw sessies geregistreerd opgeslagen. Ze zullen ook beschikbaar zijn tijdens je sessies op verschillende WaterRowers, dus volg en deel al uw vorderingen!

Compatibiliteit: De Smart-Row App is compatibel met Strava,Apple Health en Apple Watch.

Bekijk meer van WaterRower

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info