Winkelmandje

Hamam > moet ik de stoomgenerator van mijn hamam ontkalken?

Wil je altijd ten volle genieten van jouw hammam? Dan is het ook aangeraden om de stoomgenerator goed te onderhouden. Het ontkalken van jouw stoomgenerator zo nu en dan, garandeert de duurzaamheid van de technieken en de werking van de hamam.

De reden dat je je stoomgenerator af en toe moet ontkalken, ligt voor de hand: anders kan de generator schade oplopen.

Wanneer de generator stoomt, komt zuivere waterdamp vrij. De kalk en mineralen uit het water blijven in de generator zitten en vormen een afzettingslaag. Die laag kan ervoor zorgen dat je generator verslijt.

Hoe frequent je jouw stoomgenerator moet ontkalken, hangt in de eerste plaats dus af van de waterkwaliteit. Is je generator al een tijdje in gebruik? Dan is het zéker tijd voor een ontkalkingsbeurt.

Hiervoor raden wij het ontkalkingsproduct van Tylo aan. De werkwijze kan je terugvinden in de omschrijving. Laat je een onderhoud toch liever aan ons over, dan kunnen wij gerust onze technieker hiervoor langs laten komen. Neem dan contact op met ons via onderstaande link of telefonisch: 056 72 05 99.

Contacteer mij voor een afspraak voor het onderhoud van mijn stoomgenerator.

GLOW hamam

Laat ons weten hoe jij jouw droomhamam ziet en we contacteren je spoedig!

L V Deurle 1

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info