Winkelmandje

IR > Welke Sunshower kiezen?

Sunshower heeft voor elke badkamer een passend model. En omdat er zowel opbouw- als inbouwvarianten zijn, is er altijd wel een Sunshower die op jouw badkamerwensen aansluit. Het enige wat jij hoeft te doen is kiezen welke variant het beste bij je past.

1. Inbouw- of opbouwmodel?

Als opbouwmodel kan je kiezen voor het model Sunshower Combi (IR + UV) of Sunshower Solo (IR).
Bij de inbouwmodellen heb je keuze tussen drie modellen: Sunshower Deluxe (IR + UV), Sunshower Pure XL (IR), Sunshower Pure (IR)

SUNSHOWER RANGESHOT IR UV combi

2. Hoe groot mag de sunshower zijn?

Met zijn 187 cm bij 32 cm is de Sunshower Deluxe het grootste model in het gamma. Sunshower Pure is de allerkleinste en heeft een hoogte van 62 cm en een breedte van 20 cm.

3. Welk kleur past best bij jouw in de douche?

Elk model is beschikbaar in de drie kleuren: wit, grijs of zwart. Welke verkies jij?

4. Infrarood of gecombineerd met UV licht.

Infrarood biedt veel voordelen voor jouw lichaam. Een heerlijk ontspannen gevoel, een betere bloedsomloop en verlichting bij pijn. Bij elk model is infrarood aanwezig. Enkele voordelen:

Laag gedoseerd UV-licht bij de modellen Sunshower Combi en Sunshower Deluxe. UV-licht speelt een belangrijke rol bij jouw lichamelijke functies. Zo biedt laag gedoseerd UV-licht vele voordelen voor onder andere het immuunsysteem en pigmentvorming van de huid. Enkele voordelen:

Ben je er nog niet helemaal aan uit? Contacteer ons voor verder advies.

Sunshower Main visual licht LR

#sunshower #infrarood #daglicht #vitamineD #zonlicht #IR #UV #douche #badkamer #hamam #natteruimte

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info