Winkelmandje

Fitness > Life Fitness > Heat Performance Row valt in de prijzen!

Good design

HEAT PERFORMANCE ROW

Life Fitness breidt haar groepstrainingsproducten uit naar de roeicategorie met de Heat Performance Row. De algehele esthetiek zet de meer energieke vormen voort die ook op de groepsfietsen te vinden zijn. Het lage profiel geeft het een slanke en compacte look. De weerstandstrommel is laag geconfigureerd en dichter bij de gebruiker. Dit geeft de Heat Performance Row een kleinere voetafdruk dan zijn concurrenten.

SLIM DESIGN

De Heat Performance Row optimaliseert de interactie tussen functies om de ervaring van de gebruiker te verbeteren. Met de bedieningsknoppen op het handvat kan de gebruiker snel schakelen tussen de schermen Training, Vergelijking en Techniek console. Een weerstandsknop van 300 graden is toegankelijk vanuit de vangpositie, en snel los te maken voetriempjes zorgen voor gemakkelijk in- en uitstappen.

HOGE INTENSITEITSTRAINING

De Heat Performance Row richt zich op atletiektraining met een hoge intensiteit die inspannender is dan standaard cardiotraining. De Watt Rate® directe vermogensmeter zorgt voor nauwkeurige vermogensmetingen. De weerstand wordt geleverd door lucht magnetische overlay, die een breder bereik van weerstand biedt voor beginners tot degenen die anaerobe uitbarstingen zoeken.

FTF CONSOLE

De Heat Performance Row met TFT console geeft feedback die specifiek is voor elke roeier. Race een afstand en Race een vriend programma's, informeren gebruikers over hun prestaties tijdens de training op een leuke en boeiende manier.

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

Life Fitness Heat Rowers Model Catch Position Side2

Ontdek ons aanbod roeitoestellen.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info