Winkelmandje

Sauna > Sauna op maat

Ben je op zoek naar een sauna op maat? Dan ben je bij Glow Wellness aan het juiste adres. Reeds meer dan 20 jaar ervaring maakt ons een specialist ter zake en uniek in Vlaanderen. Bekijk gerust al enkele van onze realisaties.

Een sauna op maat.

Een sauna op maat is zoals het woord zelf zegt. We maken een sauna volledig naar jouw wens op basis van de maten die jij ons aangeeft. Het is een maatwerksauna die tot op de millimeter wordt opgebouwd. Dit gebeurt in de meeste gevallen ter plaatse bij u thuis. Op die manier kunnen wij de sauna cabine perfect plaatsen binnen de beschikbare oppervlakte. Elke cm telt, zeker in de lengte en de breedte. Voor de hoogte houden we het liever beperkt tot 220cm of 230cm. Maar uiteraard kan dit altijd op uw vraag worden aangepast.

Maatwerk versus standaardsauna

Natuurlijk bestaat het aanbod van Glow Wellness niet alleen uit sauna’s op maat. Naast maatwerk is het ook mogelijk een standaardsauna aan te kopen. Zo’n sauna kies je uit ons aanbod van sauna’s met vaste afmetingen. Het kan best zijn dat jouw gewenste afmetingen en afwerkingen passen binnen zo’n standaardsauna. Maar dus niet getreurd als dat niet het geval is! Heb jij bijvoorbeeld een schuin dak waaronder de sauna moet komen? Of wil je iets uniek? Dan is een sauna op maat voor jou de beste keuze!

Gepersonaliseerd tot in het kleinste detail.

Het maatwerk gaat verder dan perfect inpassen in de beschikbare ruimte. Ook het interieur gaan we helemaal gaan personaliseren. Van houtsoort tot opstelling van de banken en eventuele buitenafwerking of bijkomend maatwerk in dezelfde materialen. Bij het ontwerpen van een sauna op maat starten we bij Glow Wellness van een blanco blad papier.
Op basis van jouw wensen tijdens een verkennend gesprek wordt een sauna op maat geschetst. Hierbij gaan we rekening houden met hoe jij het liefst gebruik maakt van de sauna. Verkies je zitten, liggen of halfliggend? Liever op de hoge bank of zoek je liever de minder warme plekjes op in de sauna?
De schets wordt na ons gesprek gefinetuned door onze architecte. Na het goedkeuren van de op schaal getekende versie, kunnen we overgaan naar het uitwerken van het voorstel.
Vinden we elkaar bij ons voorstel, dan plannen we de uitvoering in overleg in onze agenda's. Gezien wij beschikken over een eigen atelier voorzien van modern machinepark, kan alles heel fijn en in-house geproduceerd worden.

Wat kost een sauna op maat?

Op die vraag is er geen eenduidig antwoord. De prijs wordt immers volledig bepaald door de afmetingen die je wenst, de opties die je kiest enz. Bij Glow Wellness proberen we altijd toe te werken naar een bepaald haalbaar budget dat je graag wil spenderen aan de aankoop van een sauna op maat.

Om te verzekeren dat we jou in alle rust kunnen ontvangen en onbeperkt tijd geven om jouw droomsauna vorm te geven, nodigen we je graag uit om onze toonzaal op afspraak te bezoeken. Breng gerust al plannen met afmetingen en/of fotomateriaal mee van de huidige situatie.

Screen-Shot-2019-01-23-at-14.51.55

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info