Winkelmandje

spa > een juiste waterbehandeling, zorgeloos genieten. (bij gebruik van chloorgranulaat)

Hot Spring Hot Spot 2014 Tempo Lifestyle Pearl Espresso 30

Wanneer u uw jacuzzi heeft aangeschaft, is het onderhouden hiervan niet ingewikkeld, maar wél noodzakelijk. Een goed onderhouden jacuzzi heeft namelijk niet alleen een langere levensduur, maar geeft u ook een extra prettige, rustgevende spa belevenis. Bovendien kunnen de juiste accessoires uw jacuzzi onderhoudskosten flink drukken.
Bij Glow Wellness kan u terecht voor alle jacuzzi accessoires en spa-producten die het onderhoud van uw jacuzzi makkelijker maken.

Hierna enkele tips en tricks voor een goed onderhoud.

1. Water testen met teststrips of digitale meter

Onder het motto meten is weten, is het belangrijk om voldoende het spa-water van jouw jacuzzi te testen. Hierbij is het belangrijk om volgende zaken in acht te nemen:

Teststrips Yellow - FreshWater Salt teststrips - Teststrips 3+ - Digitale teststrip lezer - digitale meter voor PH, temperatuur en chloor

2. Ph-waarde op peil brengen

3. Het gebruik van chloorgranulaat

Voorbeeld van waterbehandeling voor een Highlife spa - model Sovereign

Veel succes en vooral plezier met de vele spa-relax-momenten en uiteraard, bij vragen of twijfel contacteer je ons gerust!

Hot Spring Highlife 2019 Vanguard Alpine White Teak Lifestyle Night Couple

#waterbehandeling #chloor #chloorgranulaat #desinfectere #properwater

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info