Winkelmandje

Spa > Hoe de filters uithalen en reinigen bij een Hot Spring Spa uit de Highlife collectie?

Het allerbeste spa-water

Zuiver, helder water is essentieel voor een geweldige spa- beleving. Elke spa in de Highlife-collectie bevat onze beste technologieën op het vlak van waterverzorging en is klaar voor gebruik met ons eigen FreshWater®-zoutsysteem voor het allerbeste water.

100% filtratie zonder omleiding

Al het water in uw spa van de Highlife®-collectie wordt de hele tijd gefilterd. In andere spa’s kan het water de filters overslaan als de jets ingeschakeld zijn en net op dat moment hebt u gefilterd water het meest nodig. Naargelang de grootte van de spa bevat elk model tot vijf filters om al het water door de filters te laten gaan, zelfs als de jets ingeschakeld zijn.

Deze herbruikbare filters maken gebruik van exclusieve driedimensionale technologie om aanzienlijk meer water te filteren dan standaard papieren filters – waardoor ze een belangrijk deel uitmaken van ons systeem voor 100% filtratie

zonder omleiding. Dit ontwerp leidt tot een effectievere filtratiezone dan eender welke andere papieren filter van dezelfde grootte. Bovendien moeten deze filters niet zo vaak gereinigd worden. En als u ze toch wilt reinigen, doe dat dan gewoon in de vaatwasmachine

Filterpatronen uitnemen en reinigen

1. Sluit de stroomtoevoer naar de spa af door beide hoofdschakelaars in de aansluitkast uit te zetten. Neem het deksel van het filtercompartiment voorzichtig weg en leg het opzij.

2. Verwijder drijvende deeltjes uit het filtercompartiment.

3. Draai de hendel van de filterhouder (boven op het filterpatroon) naar links tot de houder van de filterstandpijp kan worden verwijderd.

4. Verwijder de filterhouder en het filterpatroon.

BELANGRIJK: Verwijder de filterstandpijpen nooit als er zich vuildeeltjes in het filtercompartiment bevinden. Hierdoor zou vuil in de binnenleidingen kunnen terechtkomen, waardoor deze verstopt kunnen raken. VERWIJDER NOOIT DE AANZUIGFITTINGEN.

5. Reinig het filter altijd met een filterontvetter, zoals de filter instant reiniger en filter clean van Leisure Time, om afgezette mineralen en olie te verwijderen. Laat het filter weken in de ontvetter volgens de instructies op de verpakking. Plaats het filter vervolgens op een schoon oppervlaken spuit hem schoon met een tuinslang. Het kan nodig zijn om het filter tijdens het schoonspuiten te draaien zodat vuildeeltjes in de filtervouwen ook worden weggespoten. Het Tri-XTM -filter kan in de vaatwasser gereinigd worden. In dat geval mag u geen zeep en geen droogcyclus gebruiken.

6. Om het filterpatroon opnieuw te installeren voert u de stappen voor het verwijderen van het patroon in omgekeerde volgorde uit. Zet het filter niet te stevig vast!

WAARSCHUWING: Gebruik de spa nooit zonder filterpatroon of filterstandpijp!

Hot Spring Limelight 2018 Flair Alpine White Espresso Lifestyle Woman Alone 02

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info