Winkelmandje

Spa > Hoe de filters uithalen en reinigen bij een Hot Spring Spa uit de Hot Spot collectie?

Eén filterpatroon dat op de behoeften van het jetpompsysteem is afgestemd.

Controleer en reinig minstens één keer per week de afschuimmand om een goede stroming door het filter te verzekeren. Verwijder bladeren, vreemde deeltjes en vuil. Het is zeer belangrijk dat u het filterpatroon van de spa schoon houdt om een goede waterdoorstroming te verzekeren. Met een schoon filter kan het hydrotherapiesysteem naar behoren werken en verlopen de filtercycli efficiënter. Afhankelijk van hoe vaak uw spa wordt gebruikt, raden wij aan het filterpatroon van de spa om de vier weken te reinigen. Gebeurt dit niet, dan raakt het filter mogelijk verstopt en wordt de waterdoorstroming gehinderd. Dit leidt tot onjuiste filtratie en zwakkere jets.

WAARSCHUWING: Verwijder NOOIT de aanzuigfittingen (filterstandpijpen) in het filtercompartiment om het risico op verwondingen bij spa-gebruikers te beperken en ga nooit zitten op het filterdeksel.

Filterpatronen uitnemen en reinigen

  1. Sluit de stroomtoevoer naar de spa af door de stroom uit te zetten.
  2. Verwijder drijvende deeltjes uit het filtercompartiment.
  3. Draai de hendel van de filterhouder (boven op het filterpatroon) naar links tot de houder van de filterstandpijp kan worden verwijderd.
  4. Verwijder de filterhouder, het deksel en het filterpatroon.

    OPMERKING I.V.M. ONDERHOUD: Verwijder de filterstandpijp nooit als er zich vuildeeltjes in het filtercompartiment bevinden. Hierdoor zou vuil in de binnenleidingen kunnen terechtkomen, waardoor deze geblokkeerd worden. VERWIJDER NOOIT DE AANZUIGFITTINGEN!

  5. Reinig het filter altijd met een filterontvetter, zoals de filter instant reiniger en filter clean van Leisure Time, om afgezette mineralen en olie te verwijderen. Laat de filter weken in de ontvetter volgens de instructies op de verpakking. Plaats het filter vervolgens op een schoon oppervlak en spuit hem schoon met een tuinslang. Het kan nodig zijn om de filter tijdens het schoonspuiten te draaien zodat vuildeeltjes in de filtervouwen ook worden weggespoten.
  6. Om het filterpatroon opnieuw te installeren voert u de stappen voor het verwijderen van het patroon in omgekeerde volgorde uit. Zet de filter niet te stevig vast.

    WAARSCHUWING: Gebruik de spa nooit zonder filterpatroon of filterstandpijp.
Hot Spring Limelight 2018 Flair Alpine White Espresso Lifestyle Woman Alone 02

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info