Winkelmandje

Spa > Hoe de filters uithalen en reinigen bij een Hot Spring Spa uit de Limelight collectie?

Filtratie met dubbele werking.

De spa's uit de Limelight®-collectie hebben een uniek ontwerp met twee filters voor een doeltreffendere, constante filtratie. De ene filter zorgt voor een 24-uurs filtratie met de SilentFlo 5000TM-circulatiepomp die stil en continu werkt. De andere filter zorgt ervoor dat de jetpompen het water zuiveren wanneer dat nodig is. Twee filters houden met minder onderhoud het water zuiver in een grotere effectieve filtratiezone. Het simpele design met toegang van bovenaf maakt het eenvoudig om de filter te reinigen.

Filterpatronen uitnemen en reinigen

1. Sluit de stroomtoevoer naar de spa af door beide hoofdschakelaars in de aansluitkast uit te zetten.

2. Neem het deksel van het filtercompartiment voorzichtig weg en leg het opzij.

3. Verwijder drijvende deeltjes uit het filtercompartiment.

4. Draai de hendel van de filterhouder (boven op het filterpatroon) naar links tot de houder van de filterstandpijp kan worden verwijderd.

5. Verwijder de filterhouder en het filterpatroon.

BELANGRIJK: Verwijder de filterstandpijpen nooit als er zich vuildeeltjes in het filtercompartiment bevinden. Hierdoor zou vuil in de binnenleidingen kunnen terechtkomen, waardoor deze verstopt kunnen raken. VERWIJDER NOOIT DE AANZUIGFITTINGEN.

6. Reinig de filter altijd met een filterontvetter, zoals de filter instant reiniger en filter clean van Leisure Time, om afgezette mineralen en olie te verwijderen. Laat de filter weken in de ontvetter volgens de instructies op de verpakking. Plaats het filter vervolgens op een schoon oppervlak en spuit hem schoon met een tuinslang. Het kan nodig zijn om de filter tijdens het schoonspuiten te draaien zodat vuildeeltjes in de filtervouwen ook worden weggespoten.

7. Om het filterpatroon opnieuw te installeren voert u de stappen voor het verwijderen van het patroon in omgekeerde volgorde uit. Zet het filter niet te stevig vast!

WAARSCHUWING: Gebruik de spa nooit zonder filterpatroon of filterstandpijp!

Hot Spring Limelight 2018 Flair Alpine White Espresso Lifestyle Woman Alone 02

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info