Winkelmandje

spa > wat is hydromassage

Wanneer je op zoek gaat naar de perfecte jacuzzi hoor en lees je overal van alles over hydromassage. Maar wat is dat nu precies? Iedereen kent de typische bubbeltjes die je in het water van een bubbelbad ziet. Wij bij Glow Wellness en HotSpring daarentegen spreken wel degelijk over hydromassage of een massage met waterstralen. We geven wat meer uitleg aan de hand van het Envoy model uit de Highlife collectie van HotSpring.

Rugmassage

De Envoy heeft in totaal 4 zitplaatsen en 1 ligplaats en het is die laatste waar wij nu even op gaan focussen. De ligplaats alleen al heeft een grote variëteit aan massage. Om te beginnen is er een heerlijke rugmassage met de unieke Moto-massage van HotSpring. Dat zijn 2 bewegende waterstralen aan weerszijden van je ruggengraat die van beneden naar boven en opnieuw naar beneden gaan. Deze rugmassage wordt compleet gemaakt met de kleine jets bovenaan die de trapeziumspieren aan de bovenkant van je rug gaan los masseren. Als je veel bureauwerk doet of veel last van stress ondervindt, kunnen deze spieren al wel eens vast komen te zitten.

Kuitmassage

Er zijn op de ligplaats ook 4 kleine jets die voor een kuitmassage zorgen. Dat is ideaal na een loopsessie of wanneer je gewoonweg last hebt van pijnlijke kuiten. Daarnaast is er ook een kleine inkeping die ervoor zorgt dat mensen die iets kleiner zijn zich kunnen vastzetten, zodat ze niet naar boven kunnen drijven en gewoon lekker comfortabel blijven liggen.

Voetmassage

Er zijn ten slotte ook 2 grotere jets in de ligplaats die voor een voetmassage zorgen. Aan de onderkant van je voetzolen heb je enorm veel zenuwuiteinden, waardoor het erg aangenaam is om je voeten tegen deze jets te houden.

Maar naast die ontspannende ligplaats zijn er dus nog 4 andere zitplaatsen. Het is dus de bedoeling dat je elke 10 à 15 minuten zeg maar doorschuift en een andere zitplaats inneemt. Op die manier heb je na 45 minuten een volledige hydromassage voor heel je lichaam gehad.

Envoy Moto Massage No Model EP 7324 Brighter neck jets off

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info