Winkelmandje

Fitness >Technogym Elliptical.

TechnogymElliptical 4

Wil je thuis trainen of weer in vorm komen, met dezelfde kwaliteit als een professionele sportschool, met een totale lichaamstraining die je helpt meer calorieën te verbranden in minder tijd? Technogym Elliptical is de ideale oplossing voor iedereen - ook beginners – dankzij soepele bewegingen, zonder impact op de gewrichten. Deze crosstrainer biedt een uitgebreide bibliotheek van on-demand-videoprogramma’s en -trainingen die zijn afgestemd op jouw behoeften en doelen. Door het compacte formaat en de mogelijkheid om ‘m dicht te vouwen, past hij in elk huis en kamer.

Met Technogym Elliptical kun je meer calorieën verbranden met minder inspanning. Dit wordt bereikt door met het hele lichaam, zowel onder- als boven, te bewegen. Dit bewegingstraject is ontworpen in Technogym Research Center vanuit jarenlange ervaring in fitness en sport. Het garandeert effectieve trainingen met maximale bilspieractivatie en minimale impact op de gewrichten.

Essentiële gegevens altijd in zicht. Plaats je tablet (Android of Apple) op Technogym Elliptical en kies uit een ongelooflijke diversiteit aan video-on-demand-workouts van je favoriete trainers. Je kunt hierbij gebruik maken van de entertainmentopties.

De console bevat alle essentiële gegevens, zichtbaar op een intuïtieve en zichtbare manier tijdens de trainingssessie. Via je tablet krijg je ook toegang tot Technogym Live met nog meer on-demand trainingsprogramma's en video's. Kies tussen Technogym-sessies, trainingssessies onder leiding van een trainer, virtuele trainingen midden in de natuur of de mooiste steden ter wereld. Ga voor trainingsroutines voor specifieke doelen of aangepaste trainingen, variërend van klassieke trainingen gericht op doel - tijd , afstand, calorieën, tot meer geavanceerde programma's als High Intensity Interval Training.

Technogym Live biedt ook de mogelijkheid om je training af te ronden met lichaamsgewicht-, functionele en yoga-oefeningen. Download de Technogym Live Connect-app op je Apple Watch, synchroniseer je hartslag met Technogym Elliptical en volg je training op Apple Health.

2021 07 TECHNOGYM STUDIO 1228

Technogym Elliptical is de meest compacte elliptische trainer ooit en past in elke kamer in huis. In gebruik neemt hij slechts 1 vierkante meter in beslag en dichtgevouwen 0,5 vierkante meter. De pedalen, op slechts 25 centimeter van de grond, zorgen voor gemakkelijke toegang voor iedereen. De praktische Fast Track Control op de centrale handgreep stelt je in staat de intensiteit van de training met een enkele aanraking aan te passen.

Ontdek hier meer over ons aanbod van Technogym.

Laat hier jouw bericht na

Active g13cf4e13b 1920

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info