Panier

Hamam op maat

Bij Glow Wellness kan je terecht voor maatwerk! Van idee tot werkelijkheid, tot in het kleinste detail maken wij het verschil dank zij onze knowhow en onze vakmensen!

Een infraroodcabine of infraroodsauna kan op meerdere worden uitgevoerd:

Infrarood op zijn puurst

C Oostduinkerke

Je opteert om een sauna op maat te installeren. Dan bent je bij Glow aan het juiste adres. Wij produceren elke sauna in onze eigen werkplaats en wordt met de nodige zorg en liefde voor ons vak opgezet. Een sauna op maat... nooit diezelfde sauna dus.

Toch is een goede uitgedokterde basis telkens aanwezig zoals een sauna wanddikte van 80mm, isolatie rotswol 60mm & dampscherm, wanden afgewerkt met planchetten massief hout, Abachi of thermo Espenhout voor banken, hoofdsteun, rugleuning en vloerrooster, ventilatie door natuurlijk tocht systeem,...

Op basis van de afwerking die door jou bepaalt wordt, spreken we van drie mogelijke uitvoeringen: comfort, design en karakter. Van elke uitvoering kan je bij ons in de showroom één of meerdere exposities bezichtigen. Zo heb je een goed idee van hoe jouw eigen sauna er binnenkort zal uitzien.

Infraroodcabine op maat in verschillende uitvoeringen.

V Zillebeke 4

Toch voorkeur om jouw eigen cocoon infrarood te creëren? Dan kijken we samen om een afgesloten ruimte af te werken volgens jouw wensen. We bieden hiervoor meerdere houtsoorten en afwerkingsmogelijkheden aan die we onderbrengen in verschillende uitvoeringen: comfort, design of karakter uitvoering. Van elke uitvoering hebben we meerdere modellen in onze toonzaal te bezichtigen. Kom hiervoor zeker eens langs.

Infraroodsauna; 2 systemen in één!

G Oostduinkerke 10

Door het voorzien van een traditionele saunakachel in de infraroodcabine, kan je in de toekomst genieten van de snelle werking van infrarood, evenals eens helemaal uitzweten in een heerlijke sauna. Laat je adviseren wat mogelijk is bij jouw thuis.

Soyez inspirés

REAL HAMAM Mahieu Warneton 6

Ce site Web utilise des cookies pour vous garantir la meilleure expérience de navigation sur notre site Web. Meer info