Panier

Drop > luxe en design voor dagelijks genieten

Ons nieuwste model buitenspa, de Drop, biedt een ongeëvenaarde luxe spa-ervaring. Met ruimte voor maximaal 8 personen, massageplaatsen voor 6 personen en in totaal 46 massagejets. De absolute elite onder minimalistische spa's.
Deze design spa heeft de vorm van een druppel en is geïnspireerd op de prachtige natuur van Finland. Het minimalistische ontwerp van de Finse designer Nikolai Ruola past naadloos daar waar jij het hebt gedroomd.

Ben je op zoek naar een binnen- of buitenbad, een jacuzzi of een strak bubbelbad, hier is jouw Drop!

Drop is dé buitenspa met een mooi afgewerkte uitstraling die ergonomisch en gebruiksvriendelijk is. Hij biedt alledaagse luxe in jouw achtertuin, op jouw terras of in de poolhouse.

De Drop-spa werd bekroond met een Fins design award, waarbij tot de kleinste details aandacht werd besteed. Ben je op zoek naar een binnen- of buitenbad, een jacuzzi of een strak bubbelbad, hier is jouw Drop!

Inbouw of opbouw? De keuze is aan jou.

Een andere reden voor onze keuze zijn de mogelijkheden die Drop biedt. Zoals je ziet, kan je kiezen voor een inbouw Drop-spa, die wordt ingewerkt in jouw terras of tuin. Zo stap je er makkelijk in en behoud je de rust in jouw buitenomgeving. Er staat geen grote spa die deels je zicht belemmert.

Je kan natuurlijk ook kiezen voor een opbouw Drop spa die je rondom kan aankleden zoals jij het wenst. Deze twee opties worden door andere merken niet snel aangeboden. We kozen voor een beperkt gamma van Drop met de keuze tussen de kleuren wit en antraciet (donkergrijs).

Eigenschappen en technische gegevens:

Drop Vuolle Product Page Jet 2x 150x150

Ce site Web utilise des cookies pour vous garantir la meilleure expérience de navigation sur notre site Web. Meer info