Winkelmandje

Drop. > Luxe en design voor dagelijks genieten

Ons nieuwste model buitenspa, de Drop, biedt een ongeëvenaarde luxe spa-ervaring. Met ruimte voor maximaal 8 personen, massageplaatsen voor 6 personen en in totaal 46 massagejets. De absolute elite onder minimalistische spa's.
Deze design spa heeft de vorm van een druppel en is geïnspireerd op de prachtige natuur van Finland. Het minimalistische ontwerp van de Finse designer Nikolai Ruola past naadloos daar waar jij het hebt gedroomd.

Ben je op zoek naar een binnen- of buitenbad, een jacuzzi of een strak bubbelbad, hier is jouw Drop!

Drop is dé buitenspa met een mooi afgewerkte uitstraling die ergonomisch en gebruiksvriendelijk is. Hij biedt alledaagse luxe in jouw achtertuin, op jouw terras of in de poolhouse.

Het Fins merk zet vol in op eenvoud en minimalisme, dat kan je wel zien. Drop slaagt erin een jacuzzi als een geïntegreerd element op te nemen in jouw buitenomgeving. Bovendien is Drop de enige buitenspa dat ooit een Award van de Association For Finnish Work heeft gewonnen omwille van haar design.
.

Inbouw of opbouw? De keuze is aan jou.

Een andere reden voor onze keuze zijn de mogelijkheden die Drop biedt. Zoals je ziet, kan je kiezen voor een inbouw Drop-spa, die wordt ingewerkt in jouw terras of tuin. Zo stap je er makkelijk in en behoud je de rust in jouw buitenomgeving. Er staat geen grote spa die deels je zicht belemmert.

Je kan natuurlijk ook kiezen voor een opbouw Drop spa die je rondom kan aankleden zoals jij het wenst. Deze twee opties worden door andere merken niet snel aangeboden. Ontdek de Drop-Spa.

Eigenschappen en technische gegevens:

Drop Vuolle Product Page Jet 2x 150x150

Meer info over deze design en luxe spa, lees hier verder of neem contact met ons: info@glow.be

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info