Cart

Crosstrainers

Xterra Crosstrainer FS4.0

Fitness

Tijdens het sporten op onze crosstrainers zult u snel de uitzonderlijke ergonomische details opmerken; zoals de 2 graden binnenwaarts gekantelde voetpedalen, die de druk op knieën en enkels verminderden en de correctie positie van het dual-action stuur, dat uw polsen in een neutrale positie houdt.

De XTERRA crosstrainers omvatten luidsprekers en een audio-aansluiting, zodat u kunt luisteren naar uw favoriete muziek via mp3-speler of telefoon. Om u gehydrateerd te houden tijdens uw training, krijgt u op de koop toe een efficiënt geplaatste flessenhouder.

Onze crosstrainers hebben een helder blauw verlichte LCD-scherm. Het scherm toont alle belangrijke trainingsgegevens zoals tijd, snelheid, calorieën, afstand, tpm, watt, hartslag enz. Ze zijn ook voorzien van een zeer helder matrixdisplay met 20 profielsegmenten, dat u toelaat de intervaltijden aan te passen, een functie die u niet snel bij gelijkaardige toestellen zult aantreffen.

 • U kunt de weerstand (20 niveaus) aanpassen met behulp van druktoetsen voorzien in de onderste handgrepen.
 • De voetpedalen van de XTERRA FS4.0 staan 2° naar binnen gekanteld waardoor de belasting op de enkels en knieën wordt verminderd. Paslengte 46cm.
 • De crosstrainer is voorzien van een railsysteem wat zorgt voor een gelijkmatige verdeling van het gewicht.
 • De XTERRA FS4.0 is uitgerust met een helder blauw verlicht LCD-scherm om u te informeren over snelheid, calorieverbranding, tijd, afstand, hartslag, en andere belangrijke informatie die u nodig heeft om op koers te blijven.
 • Dit toestel is uitgerust met een audioaansluiting, waardoor u met behulp van uw telefoon of mp3 speler via de luidsprekers naar uw favoriete muziek kunt luisteren.
 • Met de transportwieltjes verplaatst u eenvoudig uw crosstrainer naar eender welke ruimte.

Specificaties:

 • afmeting toestel: 166x56x163 cm
 • verpakking: 149x57x78 cm
 • gewicht: 81 kg
 • max gebruikersgewicht: 150 kg
 • garantie kader 10 jaar
 • garantie onderdelen 2 jaar
Bekijk product
FS40 8
€ 895

Spirit Elliptical XE195

Fitness

KINETISCHE ENERGIE: Bij Spirit wordt de aandacht vooral gericht op de kinetische energie op het pedaal. Rekening houdend met het gewicht van het vliegwiel, de schijfdiameters, de riemlengte en de riemspanning, hebben zij de ideale formule ontwikkeld voor een vlotte start en finish tijdens elk pedaalbeweging.

VERSTELBARE PEDALEN: de pedalen zijn voorzien van drie verstelhoeken. Trek simpelweg aan de hendel aan de achterzijde van de pedaal en stel in van nul tot 5-10 graden. Deze exclusieve functie is te vinden op onze XE395 crosstrainer.

2 INCH Q-FACTOR: Alle Spirit Fitness crosstrainers zijn voorzien van een 2inch Q-Factor. De Q-factor is de afstand tussen de binnenzijde van de pedalen. Het minimaliseren van de ruimte tussen de pedalen, zal uw lichaam in een meer ergonomisch positie plaatsen. Deze positionering zorgt voor een beweging die dichter bij het lopen/rennen staat.

DE 2 GRADEN VERSCHIL: Een belangrijk punt is de afstand tussen de pedalen. Een kleine afstand resulteert in een meer natuurlijkere houding, een betere krachtoverbrengingen minder kniebelasting. Daarnaast zijn de pedalen twee graden naar binnen gekanteld om de rit comfortabeler te maken. Twee graden klinkt misschien niet veel, maar dit kleine, maar cruciale detail onderscheidt Spirit Fitness van zijn concurrenten.

SPIRIT FIT APP: De nieuwe SPIRIT FIT app is ontworpen om uw trainingsgegevens te controleren en vast te leggen door middel van een geïntegreerde Bluetooth 4.0 module die compatibel is met de meeste iOS en Android mobiele apparaten. Download de applicatie, maak een account, koppel het aan uw SPIRIT fitnessapparatuur en u kunt meteen aan de slag. De SPIRIT FIT APP communiceert ook met Fitbit, iHealth, RECORD, MapMyFitness, MyFitnessPal en andere open source training-apps. Zo kunt u blijven trainen met uw vertrouwde fitnessapps.

SPIERACTIVATIE: Het is belangrijk om te weten welke spiergroepen tijdens de training het meest gebruikt worden. Wanneer je op een SPIRIT fiets traint, gebruikt je jouw hamstring, quad, kalf, pec en bil- en armspieren. De LED-verlichting in de console toont aan hoe zwaar jouw spieren belast worden: groen staat minimale belasting, amber voor medium belasting, en rood voor een zware belasting. Gebruik deze snelle referentie om jezelf uit te dagen tijdens de training.

MUZIEK & AIRCONDITIONING: De meeste consoles zijn voorzien van een set luidsprekers. Sluit jouw MP3-speler of mobiele telefoon aan (adapterkabel meegeleverd) en je kan genieten van jouw favoriete muziek om net een stapje verder te gaan. En in de meeste consoles hebben wij eveneens een draaibare ventilator geplaatst, zo blijft je fris tijdens de training.

 • De soepele 51 cm paslengte is de optimale lengte voor maximaal gebruikscomfort.
 • Het railsysteem zorgt voor een optimale verdeling van het lichaamsgewicht.
 • De voetpedalen van de XE195 staan 2° naar binnen gekanteld en verminderen zo de belasting op de enkels en knieën.
 • De constructie steunt via 6 punten op de vloer wat ervoor zorgt dat de crosstrainer stabiel staat tijdens het trainen.
 • De verstelbare consolehoek, het geïntegreerde leesrek en de ventilator bieden extra comfort.
 • Contact en draadloze hartslagmeting maken uw training effectiever (borstband niet inbegrepen).

Kenmerken:

 • Afmetingen LxBxH: 178x56x166 cm
 • Gewicht 77kg
 • Max. gebruikersgewicht: 150kg
Bekijk product
XE195 1
€ 1.295

Technogym Synchro Forma

Fitness

Elliptische trainers zijn een geweldig lage-impactalternatief voor gewoon lopen. Elliptische machines trainen het hele lichaam, zonder spieren of gewrichten te overbelasten. Technogym's Synchro Forma is geschikt voor thuisgebruik en waarborgt professionele training thuis op verschillende intensiteitsniveaus.

Synchro Forma is een crosstrainer voor eenvoudige en soepele bewegingen en cardio-oefeningen, beiden kunnen met elkaar worden gecombineerd.Dankzij zijn dubbele handgreep kunnen het type en de intensiteit van de training worden afgewisseld. Met de centrale handgreep ligt de focus op training van het onderlichaam zoals de benen en bilspieren. De zijdelingse hendels ondersteunen beweging van het hele lichaam, de armen en de romp.De crosstrainer combineert de ronde beweging van fietsen met de typische skibeweging. Training door middel van soepele en zachte bewegingen creëert een oneindige verscheidenheid aan oefeningen op verschillende intensiteitsniveaus.TECHNOLOGIEMet de geïntegreerde handsensoren of een compatibele borstband kan u moeiteloos uw hartslag op elk gewenst moment monitoren. Deze gegevens worden inzichtelijk gemaakt dankzij de Forma Training Link-technologie. Door deze optionele tool kunt u ook uw eigen apparaten aansluiten op het cardioassortiment van Forma Line. Het Constant Pulse Rate-systeem is het innovatieve Technogym-programma dat de snelheid en intensiteit van de Synchro Forma automatisch aanpast om uw hartslag constant te houden op de vooraf ingestelde waarde. Zo kunt u uw doelen veilig en effectief bereiken.TRAININGSPROGRAMMA'S EN WORKOUTThuis trainen was nog nooit zo gemakkelijk als met de Synchro Forma-programma's; u kunt kiezen tussen tijd, afstand, calorieën en uzelf uitdagen met echte fitheidstests. Dankzij de iPad-ondersteuning kunt u genieten van een complete database aan programma's en uitleg bij uw workout. Het volstaat om de Forma Training App te downloaden. Of u kunt natuurlijk ook muziek beluisteren of een film bekijken tijdens uw training.TECHNOGYM-PRODUCTENOntdek meer over alle Technogym-producten op technogym.com, Personal line, door Antonio Citterio. Ontdek alles over de ultieme oplossing met een stijlvol design; De UNICA multigym, voor krachttraining bij u thuis; of ontdek het volledige Wellness Tools-assortiment, dat u altijd en overal fit houdt.Technogym biedt zijn klanten een handige geplande leveringsservice. Levering en installatie zijn inbegrepen.

 • Afmeting: 194 x 69 x 176 cm (LxBxJ)
 • Gewicht: 145 kg
 • 18 ingestelde programma's
 • Max. gebruikersgewicht: 160 kg
 • 25 moeilijkheidsniveaus
Bekijk product
Synchro forma hero 1
€ 3.590

Life Fitness E5

Fitness

VLOEIENDE NATUURLIJKE BEWEGING - Uitgebreid biomechanisch onderzoek heeft bijgedragen aan een vloeiende beweging met een elliptisch pad dat natuurlijk en comfortabel aanvoelt

HARTSLAGMETING - Contactsensoren voor hartslagmeting op de multigrip-handgrepen en de vaste handgrepen, hartslagmeting via telemetrie (draadloze borstband geleverd bij de console)

INSTELBARE PASLENGTE - Instelbaar (van 46 tot 61 cm) aan de wensen van de sporter

ACTIVITY ZONE VOOR TRAINING - De Activity Zone motiveert sporters bij trainingen waarbij verschillende spiergroepen onder handen worden genomen, zoals de totale lichaamstraining en de Leg Sculptor Mode

AANTREKKELIJKE VARIATIE - Meerdere handgrepen met geïntegreerde regelingen voor paslengte en weerstand die tijdens het trainen naar wens kunnen worden aangepast, zorgen voor een grote diversiteit aan trainingsbewegingen

WHISPERSTRIDE-TECHNOLOGIE - Onderhoudsvrije kogellagers verminderen de wrijving en zorgen voor een vrijwel geruisloze werking, ideaal voor thuis

De E5 Adjustable-Stride Elliptical Cross-Trainer is een veelzijdig trainingsapparaat voor een totale lichaamstraining in huis. Met een druk op een knop kan de paslengte worden ingesteld van 46 tot 61 cm en met de multigrip-handgrepen kunnen de sporters verschillende spiergroepen trainen. Het vloeiende en natuurlijke elliptische bewegingspad van de E5 Cross-Trainer is het resultaat van jarenlang biomechanisch onderzoek.

 • 2 bekerhouders + geïntegreerde accessoirehouder
 • extra grote beklede antislipvoetsteunen
 • 20 weerstandsniveaus
 • contactsensoren op de vaste én bewegende handgrepen en borstband
 • weerstandsbediening op bewegende handgrepen
 • Afmeting: 214 x 87 x 168 cm
 • Gewicht: 114 kg
 • Max. gebruikersgewicht: 182 kg
 • Max. paslengte: 61 cm (min. 46 cm)
 • 26 cm opstaphoogte
 • compatibel met Apple en Android
Bekijk product
E5 Elliptical Cross Trainer Go Console Mat mr
vanaf € 4.995

Technogym Cross Personal

Cross Personal is de crosstrainer met het unieke UNITY™-console dat zorgt voor gepersonaliseerd entertainment terwijl u traint. Met het opvallende design van Antonio Citterio en de geavanceerde technologie waaronder surround sound, maakt trainen met Cross Personal een pure belevenis.

Geruisloze en soepele bewegingen

Cross Personal is de ideale crosstrainer voor thuisgebruik. De unieke technologie achter het remsysteem, dat is gebaseerd op een speciaal elektromagnetisch apparaat, zorgt voor vloeiende en geruisloze bewegingen en extreem hoog comfort. Zo kunt u in alle rust trainen of optimaal genieten van uw favoriete muziek. Cross Personal is uitgerust met krachtige Treble Dolby Surround tweeter-boxen voor een verbluffende geluidskwaliteit.

Design en entertainment

Deze crosstrainer heeft een stijlvol Italiaans design met reflecterende accenten in glad aluminium dat zorgt voor een gestroomlijnd uiterlijk. Cross Personal is uitgerust met de digitaal UNITY™3.0-console waarmee u op internet surft, mailt, toegang heeft tot uw persoonlijke items, kunt skypen en nog veel meer.

Crosstrainer voor veiligheid en hoge prestaties

Met een bluetooth hartslagmeter of via de handsensoren, controleert u uw hartslag voor een effectieve en veilige training. Uw trainingsdoelen bereiken was nog nooit zo makkelijk. Cross Personal biedt workouts voor het hele lichaam en is ideaal om gewicht te verliezen. Bovendien traint u zonder uw gewrichten te belasten.

 • Afmeting: 194 x 69 x 176 cm (LxBxJ)
 • Gewicht: 145 kg
 • 18 ingestelde programma's
 • Max. gebruikersgewicht: 160 kg
 • 25 moeilijkheidsniveaus
Bekijk product
Cross Personal Profile Still Life
€ 12.500

Maatwerk troef

Glow Kortrijk toonzaal hottub wood

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info