Winkelmandje

Technogym Cross Personal

Cross Personal Profile Still Life
Technogym Cross Personal

Cross Personal is de crosstrainer met het unieke UNITY™-console dat zorgt voor gepersonaliseerd entertainment terwijl u traint. Met het opvallende design van Antonio Citterio en de geavanceerde technologie waaronder surround sound, maakt trainen met Cross Personal een pure belevenis.

Geruisloze en soepele bewegingen

Cross Personal is de ideale crosstrainer voor thuisgebruik. De unieke technologie achter het remsysteem, dat is gebaseerd op een speciaal elektromagnetisch apparaat, zorgt voor vloeiende en geruisloze bewegingen en extreem hoog comfort. Zo kunt u in alle rust trainen of optimaal genieten van uw favoriete muziek. Cross Personal is uitgerust met krachtige Treble Dolby Surround tweeter-boxen voor een verbluffende geluidskwaliteit.

Design en entertainment

Deze crosstrainer heeft een stijlvol Italiaans design met reflecterende accenten in glad aluminium dat zorgt voor een gestroomlijnd uiterlijk. Cross Personal is uitgerust met de digitaal UNITY™3.0-console waarmee u op internet surft, mailt, toegang heeft tot uw persoonlijke items, kunt skypen en nog veel meer.

Crosstrainer voor veiligheid en hoge prestaties

Met een bluetooth hartslagmeter of via de handsensoren, controleert u uw hartslag voor een effectieve en veilige training. Uw trainingsdoelen bereiken was nog nooit zo makkelijk. Cross Personal biedt workouts voor het hele lichaam en is ideaal om gewicht te verliezen. Bovendien traint u zonder uw gewrichten te belasten.

  • Afmeting: 194 x 69 x 176 cm (LxBxJ)
  • Gewicht: 145 kg
  • 18 ingestelde programma's
  • Max. gebruikersgewicht: 160 kg
  • 25 moeilijkheidsniveaus
€ 14.650 incl. btw

Bestanden

Vraag de brochure aan.

Brochure aanvraag

Bijhorende producten

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info